mam pomysla. jesli jest ci potrzebny rower freeride'owy to kup se ramke da bomb molotov, a reszte przeznacz na cos innego. wg mnie do freeride'u niepotrzebna rama z tłumikiem. mozes sie zastanowic nad DC Crock'iem. hejka
PS. Chcial bym miec takie dylematy jak ty ja sie musze zadowolic poczciwym dragstarem. calkiem, calkiem maszyna. Pomysl
freeride, rama, co by tu kupić??
fr
CZe. moim zdaniem w rowerze do fr nie potrzeba ramy z tłumikiem.
Zastanow sie nad da bomb molotov. zajebis&a ramka. jesli chcesz cos z DunCon, to pomysl nad Crockiem. nie znam jej, ale to w koncu DC i trzeba przyznac ze niezle sie prezentuje:) w obydwu wariantach zaoszczędzisz troche kasy.
PS. chcial bym miec takie dylematy jak ty. ja musze zadowolic sie poczciwym dragstarem ;) Sporo skacze na torze i jeszcze sie nie rozleciała:/ calkiem niezla rama... Pomysl, moze Drag...
Zastanow sie nad da bomb molotov. zajebis&a ramka. jesli chcesz cos z DunCon, to pomysl nad Crockiem. nie znam jej, ale to w koncu DC i trzeba przyznac ze niezle sie prezentuje:) w obydwu wariantach zaoszczędzisz troche kasy.
PS. chcial bym miec takie dylematy jak ty. ja musze zadowolic sie poczciwym dragstarem ;) Sporo skacze na torze i jeszcze sie nie rozleciała:/ calkiem niezla rama... Pomysl, moze Drag...
hmm do ciezkiego fr sadze ze full to super sprawa. na sztywnaiku mniej komfortowo i mniej bezpiecznie :D
ja nie jezdzilem ani na tosce ani na dm ale znajomy dm'a zlozy niedlugo to sie wypowiem :D
jak ma sie te 3 000 to nie mysle o inwestowaniu w rame sztywna. a najlepiej to miec dwa rwery, na streeta i do ciezszej jazdy ;P
ja nie jezdzilem ani na tosce ani na dm ale znajomy dm'a zlozy niedlugo to sie wypowiem :D
jak ma sie te 3 000 to nie mysle o inwestowaniu w rame sztywna. a najlepiej to miec dwa rwery, na streeta i do ciezszej jazdy ;P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Jesli chodzi o sztywniaka to DC COCK jest wyjebany w kosmos (patrz zdjecie), katy sa super, szerokie kapcie wchodza, solidnie wygladajace spawy, ale DC spieprzyl tylnie haki. SA jak dla mnie beznadziejnie wykonane i psuja cala rame, wiec jak chcesz katowac w zjazdach/FR gdzie sa duze przeciazenia to odradzam. A z fulli to chyba DM.