Oszust z Łodzi rama Dm Ds 2.0...Pomocy!!!
Oszust z Łodzi rama Dm Ds 2.0...Pomocy!!!
Witam sprawa ma sie tak...
w czwartek koles wyslal mi podobno rame Dm.ds 2.0...dogadalismy sie co do ceny itp..
wszystko spoko kontakt na gg ..ok..KASA doszla na konto w srode...(7.05.2008) i nastepnego dania kontakt sie
urywa..w piatek po kilkunasty telefonach koles odpisuje ze wyslana i watpi ze w jeden dzien dojdzie... jakos w srode
dowiaduje sie ze wyslana paczka ekonomiczna(dobra spoko) jest piatek paczki nie ma(16.05.2008)..brak kontaktu z gosciem ...prosze go od kilku dni o skan swistku z poczty..nic ...odpisal mi na esa ze "panikuje" !!! mysle dobra...a wiec chodzi mi kto kolesia zna i co moze
powiedziec..nie posadzam go o oszustwo..ale brak kontaktu i niedpowiedzialnosc...jesli sprawa sie wyjsni oczyszcze go z zarzutów..
lepiej dmuchać na zimne...
jesli ktos zna prosze o kontakt na gg 7141668
jesem juz tydzien bez roweru a wystraczy by odebral telefon!!
sami wiece jak jest bez roweru...bylem na poczcie paczki ekonimczne chodzą ok 1tydzien
p.s pisze kol ze ni ma neta a opisy na gg co dzien inne
daje foto:http://img360.imageshack.us/img360/5384/hpim2988cp9.jpg
teraz ma stinky z 888..prosze o pomoc
w czwartek koles wyslal mi podobno rame Dm.ds 2.0...dogadalismy sie co do ceny itp..
wszystko spoko kontakt na gg ..ok..KASA doszla na konto w srode...(7.05.2008) i nastepnego dania kontakt sie
urywa..w piatek po kilkunasty telefonach koles odpisuje ze wyslana i watpi ze w jeden dzien dojdzie... jakos w srode
dowiaduje sie ze wyslana paczka ekonomiczna(dobra spoko) jest piatek paczki nie ma(16.05.2008)..brak kontaktu z gosciem ...prosze go od kilku dni o skan swistku z poczty..nic ...odpisal mi na esa ze "panikuje" !!! mysle dobra...a wiec chodzi mi kto kolesia zna i co moze
powiedziec..nie posadzam go o oszustwo..ale brak kontaktu i niedpowiedzialnosc...jesli sprawa sie wyjsni oczyszcze go z zarzutów..
lepiej dmuchać na zimne...
jesli ktos zna prosze o kontakt na gg 7141668
jesem juz tydzien bez roweru a wystraczy by odebral telefon!!
sami wiece jak jest bez roweru...bylem na poczcie paczki ekonimczne chodzą ok 1tydzien
p.s pisze kol ze ni ma neta a opisy na gg co dzien inne
daje foto:http://img360.imageshack.us/img360/5384/hpim2988cp9.jpg
teraz ma stinky z 888..prosze o pomoc
-
- Kontakt:
Bez przesady nie panikuj, ja czekałem na przesyłkę(koło) wysłaną PRIORYTETEM 5dni więc wiesz:/ Ekonomiczna pewnie będzie szła z tydzień jak nie więcej. Poczta teraz robi sobie z nas jaja po prostu.. Ale pilnuj gościa i kontaktuj się jak najczęściej...
[url]http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6456721[/url]
a najlapiej to kurwa ic na poczte do Pani i zadaj takie pytanie:
"Przepraszam, chciałem zapytać jak długo może iść paczka z Łodzi do "końskiego" (zada?), paczka ma jakies 1,5 metra i waży jakieś 3 kilo,, wyslana ekonomicznym.A może
nie dostałem awiza a paczka leży u Was. "
"Przepraszam, chciałem zapytać jak długo może iść paczka z Łodzi do "końskiego" (zada?), paczka ma jakies 1,5 metra i waży jakieś 3 kilo,, wyslana ekonomicznym.A może
nie dostałem awiza a paczka leży u Was. "
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
moim zdaniem troche panikuje koles bo paczka ekonomiczna to moze isc i isc...
kiedys mialem takiego zioma co mu amora sprzedalem i wyslal kase na konto i mu nastepnego dnia wyslalem amora...on do mnie kolejnego dnia napisal ze 20 maili czemu paczki nie ma...a paczka doszla 2 dni później...
jak to jest bezpodstawna panika to sprzedajacy nieźle sie wkurzy jak zobaczy ten temat....
a jesli obawy sa sluszne i koles zrobil cie w bambuko to jak nie kupiles tej ramki na allegro to lepiej odkladaj na nowa bo za tą nie odzyskasz juz kasy
kiedys mialem takiego zioma co mu amora sprzedalem i wyslal kase na konto i mu nastepnego dnia wyslalem amora...on do mnie kolejnego dnia napisal ze 20 maili czemu paczki nie ma...a paczka doszla 2 dni później...
jak to jest bezpodstawna panika to sprzedajacy nieźle sie wkurzy jak zobaczy ten temat....
a jesli obawy sa sluszne i koles zrobil cie w bambuko to jak nie kupiles tej ramki na allegro to lepiej odkladaj na nowa bo za tą nie odzyskasz juz kasy
[S] [b]DHX 5.0 241mm stan bdb[/b]
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
5th Elemen 241mm stan bdb
gg: 9422645
Trzeba mieć niepokolorowane w głowie żeby rower wysyłać paczką ekonomiczną ! Te paczki najczęściej giną wiem bo matka moja na poczcie pracuje :/ jak sie wysyla takie rzeczy to z głową, a jak sprzedawca jest nie pewny i chce na konto to pobraniowa z wpłatą na konto (specjalny świstek sie wypełnia że płacisz przy odbiorze a poczta przelewa na konto), priorytet to priorytet i najlepiej zażądać zżeby koleś wysłał jako paczkę wartościową wtedy tych paczek pilnują i nie ma że boli nie dojdzie albo zaginie ! Zwyczajnie się sfrajerowałeś i tyle :/ rower za 3k a żal ci na paczkę wydać te 80zł to żal ! Masz nauczkę że nie ma co skąpić, lepiej zapłacić więcej niż stracić kasę. jak ktoś nie używa głowy to nie ma współczucia. To coś na zasadzie "ukradli mi rower!" "a jak zabezpieczyłeś?" "zostawiłem pod sklepem przy bramie" :/ żal. okazja czyni złodzieja ! pozdr
Be free...