Który wybrac ???

0gór
Kontakt:

Post autor: 0gór »

yyy ja tam mam cc i sobie bardzo chwale ;) w ktma bym sie nie pchal... najlepiej zlozyc cos samemu a z taka gotowka to nie bedzie problem. ja sam skladalem swoj bike i nadal skladam ;D i wyszedl duzo duzo taniej :)
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

kolega z miasta ma cc na manitou x-6 (czy jakos tak) i powiem ze kaszana jakich malo, 0 czulosci, slabo dziala, ale geometria bardzo fajna. Pewnie kwestia dampera ;) Pzdr
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

BikerJG Bo CC najlepiej pracuje z dhx-em i roco . Z maniciakiem jest przeciętnie - i mówię to kompletnie obiektywnie :)

Co do ramek - 12 patoli i składanie roweru na Cane - hmmm.... osobiście bym poszedł w coś innego ( commencal, lapierre, może spec demo ? ... Mi się nadal w oczach świeci De-Vinci .... ale to nie wazne :) Może Transition ? ) , ale powiem, że to wcale nie głupi pomysł .

Za te kasę można złożyć rower na nowej cc, z boxxerem (team/wc) albo 888 rc2x va / sl /wc ( rc3x ja bym sobie darował ), zajefajnych kółkach na lekkich piastach i totalnym wypasie w stylu od xtr przez saint po x-0... reszte gratów ( w stylu mostki, sztyce, kiery ) na syncrosie i thomsonie ...

Ojjj i jeszcze by zostało :) Ehh ... aż się rozmażyłem ...

Ale cóż - mając taką kupe szmalu i mając pojęcie o rowerach jakieś i zmysł konstruktora - poszukałbym czegoś jeszcze bardziej prestiżowego :) .
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
robson001
Kontakt:

Post autor: robson001 »

wiesz myślałem nad Devinci wilson 4 choć pewnie nie mam wystarczająco tyle pieniędzy na niego i nad Wilson 3 ale z 2007 r ale nie wiem gdzie można takie coś kupić na necie czy w Polsce czy w jakims innym kraju może ty wiesz czy ktoś inny rozmyślam jeszcze nad Iron Horse Sunday Team ?
Czy może złożyc cos na tej ramie duncon CC do 8tys-10tys ?
robson001
Kontakt:

Chciałem się zapytac was jeszcze co sądzicie o Trek Session 10 z 2008 czy 2007 r bo w stanach można kupic go za ok 10000 zł bo nigdy nie widziałem tego roweru z tego co o nim czytam wydaje sie wart tych pieniędzy możecie mi powiedciec cos więcej o nim może ktoś miał go lub jeździł na nim ?
robson001
Kontakt:

i nie wiecie czasem ile wazy ten rower ?
ODPOWIEDZ