Texty Rowerowe :D

zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

( nie zwiazane z bikiem ) : chcesz egzotyki - przystul sie do drzewa . <lol> text z muru poznanskiego...
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

hehe nie wiem cy jush ktos to pisał.. muj główny tekst jak jade na rowerze to:
1) uwaga *****
2) gdzie ***** masz oczy
3) z drogi *****

a takie po zejściu z bika to:
1) hardcore czasem boli
2) nie wsionde na rower przes miecha(na nastempny dzien oczywiscie juz jeżdże)

heheheh
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hehe
patrze na dropa i text "no dobra, jak wyjde ze szpitala".. :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Yacoolek
Kontakt:

Post autor: Yacoolek »

jak kopiemy hope to dol ktory zostaje jest trumna."tylko szczelnie mnie przysypcie zeby psy nie wlazly"
<<szukam sponsora>>
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

kumpel skacze z murku, babcia do inego: chlopcze jak tak mozna???!!!!!! - trzeba cwiczyc!!!!!, jak sdobie jedziemy w wiekszej grupie to zawsze jest haslo "ogien z dupy" , a jak ktos sie pojawi na drodze to "********** szmato"!!!!!!
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Furmek
Kontakt:

Post autor: Furmek »

moze troche OT, ale przewijalo sie o babciach autobusowych, jak bylo to sorry ;)

1) Łowcy krzeseł - gdy autobus się zatrzyma i otworzy drzwi, Ty nawet nie zdążysz sobie tego uświadomić, a one już siedzą.
2) Babcie-akrobatki - widząc wolne krzesło po drugiej stronie autobusu w cudowny sposób odzyskują mobilność, wrzucają laskę pod pachę i biegną do krzesła co sił w nogach.
3) Borostwory - ogromne babcie w futrzanych płaszczach zajmujące z reguły 1,5 - 2 miejsc siedzących.
4) Babcie-wilki - atakują watahą, ich szczekanie rozlega się na cały autobus i wygryzają każdego z ich siedzeń.
5) Babcie lokomotywy - jak siedzisz w autobusie, stają nad Tobą i zaczynają sapać. Niektóre sapią tak intensywnie, że czujesz co jadły kilka godzin temu...
6) Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytują ludzi, kto kiedy wysiada i starają się odpowienio ustawić wszystkich w przejściu
7) Babcie-hipnotyzerki. Staje nad Tobą i patrzy świdrującym wzrokiem, tak, że masz do wyboru: albo ustąpić miejsca albo zostać zahipnotyzowanym i nie daj boże coś jeszcze..
8) Babcie-jęczydusze-symulantki. Staje nad tobą i zaczyna nawijkę w stylu: "Ależ mi gorąco, słabo mi, zaraz zemdleję" po czym rozpina płaszcz i zaczyna chwiać się tak, że czym prędzej dajesz nogę z miejsca aby nie zostać przygniecionym. Oczywiście po zajęciu upatrzonego miejsca objawy słabości momentalnie ustępują.
9) Babcie-gawędziarki. Z reguły występują w parach. Stają takie nad człowiekiem i zaczynają gadkę w stylu: "A wie Pani, za naszych czasów to młodzież była lepiej wychowana, a dzisiaj to lepiej nie mówić..." Po kilku minutach słuchania takiego dialogu człowiek ma serdecznie dość i wstaje.
10) Odmianą powyższego rodzaju są Babcie-adwokatki-z-urzędu, czyli takie co startują z tekstem: "Może byś tak ustąpił tej Pani/Panu miejsca, wstydu nie masz.. itp."
11) Babcia-inercja - cechuje ja wielka bezwładność, rzadko kiedy trzyma sie czegoś, przy ruszaniu, skrecaniu, hamowaniu lata na wszytskie strony
12) Babcia-przemysł (albo halowa [1]) - niezaleznie od pory roku mocherowy beret, korzuch oraz 6 wypchanych najtanszymi w wawie buraczkami, zmieniaczkami, marchewka i in siatek.
13) Babcia-Lord_Vader - najokrutniejsze wcielenie babci. Stoi nad tobą spocona, pochylona i zmachana i dyszy metalicznie: "Uu Uuuuu, Uu Uuuuu"

a bardziej zwiazane z topikiem:
nie masz kasku/ochraniaczy? - "wole bez"
"no pain no game" -zdeka znane :P
Fabik_24
Kontakt:

Post autor: Fabik_24 »

Jesli chcecie obejrzec takie babcie to zapraszam do wawy.... ten gatunek z pewnoscia nie jest na wymarciu:D Mnie to bez kitu takie wpieniaja.... zamiast podejsc i grzecznie zapytac czy nie ustapilbym jej miejsca to stanie i zaczyna wyczyniac jakies cyrki... W sumie jak by taka podeszla i ladnie poprosila to z przyjemnoscia bym ustapil jej miejsca....... ale tak to ni choja nie wstaje....!:D

zapomniales ze sa jeszcze takie ktore stana i szturchaja cie torba albo smyraja noga....... hehe
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=281972
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

no to:
-"nie popisałeś się" (głównie do kumpla który się popisuje)"-made by me*
-"kuurwa nie zobaczyli cię"-made by me*
-"czy ma sens że się trudzisz, weś nie ******* to mnie nudzi"- made by Kazik
-"ale jesteś zajebisty", "i tak jestem zajebisty"
-"30cm hopki zaliczają się do krawężników"-made by me*

*-prawa autorskie zastrzeżone :D
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

A z murów to rzaczej z mojej klatki przed malowaniem:
-"Synu zdaj butelki" lub "Zdaj butelki synu"
-"Panie kup se wino tanie"
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

najlepiej krzyknac jak najglosniej jak sie jedzie LUDZIE WYP..........DALAC BO JADE!!!!!!ALBO JAK JEDZIE PRZED TOBA JAKIS ZUL PO MIESCIE WIGRY 4 ALBO SALTO TO POPROSIC GO CZY BY MOGL PRZYSPESZYC- HAMOWA JAK NIE WIEM
siejezdzi!
Kontakt:

Post autor: siejezdzi! »

jedni na rowerach jeżdżą drudzy sie poruszają jeszcze inni na nich siedzą i wszyscy mają fajnie
morze potrzeb przy którym bałtyk jest kałużą eee
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

"Bacznosc!!!!... .... ... ŚMIERCIĄ!!!!!... " ( Ja , Merol - czytalismy napis na tabliczce w ciufie do szklarskiej, ja na glos , BACZNOSC! , merol czyta dalej - SMIERCIA! :D "

"Patrzcie ile ziomow!" - Merol w wagonie patrzac w lustro...

"Ale pały..." - ( w odpowiednim kontekscie ) Wiejski aka Mistrz ( jego texty to wogole... trzeba by zapisac wszystko co mowi ;d , wogole ktos powie cos naprawde zlewistego, on doda slowo i wszystkich rozklada, ma ziom talent ;d )

"Co on wykonał ?! " - Stały text białego , Pieki go ma na komorce ;d

"Happy tree friends" - wyspiewywanie tej melodyjki na cala pare na srodku miasta we dwoje... - Ja i DJ GieTe

"Przynajmniej jestem pozerem , a ty jestes NIKIM! :D" - Merol

"Jestem Glupi! ahahahah!" - Bialy...

"Najlepsze piwo jakie w zyciu pilem, to ten no... TYMBARK!" - ... nie bede siary robil koledze ;d

"Nie wiem o co mi czai" - Nizio

"Prawda w oczy boli..." - Nizio

"Ale beben!, Przejebane miec taki beben... " - Wiejski o ochronie w szczawnie

Jest tego masa...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

ja jadac przez miasto nuce dosyc glosno muzyczke z happy tree friends. Nie do wyjebania sa te gryzonie i to co zrobil ten wiewior w Hayese to light. LA LA LALALA!!!
ODPOWIEDZ