Seasons Recut by RyyS
No Ryss z toba i twoja mafia nikt nie zadziera
Swoja z komentarzy to jedyny sensowny jaki widzialem to to, że rzeczywiscie trailer nie był do konca w stylu ekipy collective. Larock wlasnie mial jeden taki w klimacie the collective tyle, ze moim zdaniem wykazał sie mniejszymi umiejetnosciami edytorskimi. Anyway gratulacje.

w komandytariuszach jest pół na pół w sumie,lipski pisze:Komenty mówią, że Twoją produkcję dyskwalifikuje muzyka
ja tez bym się nie zgodził, to kwestia gustu
idealnie pasuje mi tu jeden cytat z komentarzaSpaced pisze:trailer nie był do konca w stylu ekipy collective
skoro to miał być recut nikt nie powiedział w jaki ma być stylubut obveusly ppl didnt want one like the colective would have done or else this wouldnt have won

ja sie spodziewałem że popularkę może 2ygrać nawet "300" ;], dobrze że sie tak nie stało.
BTW:
Jamie - The Collective
..., good choice of music, ...
-
- Kontakt:
http://www.pinkbike.com/news/recut-cont ... -2008.html
Jak sądzicie, które video wybierze Collective?? Kpeek i jego 300 odpada z oczywistych faktów.. Ja mam nadzieję, że Ryys wygra.. Wiem że Larock najbardziej pasuje pod Collective, ale pod względem edycji i efektów jest mocno z tyłu za Ryysem..
Pożyjemy, zobaczymy
Jak sądzicie, które video wybierze Collective?? Kpeek i jego 300 odpada z oczywistych faktów.. Ja mam nadzieję, że Ryys wygra.. Wiem że Larock najbardziej pasuje pod Collective, ale pod względem edycji i efektów jest mocno z tyłu za Ryysem..
Pożyjemy, zobaczymy