Wlasnie wlasnie, mam zamiar tam jechac w niedziele tylko czy warto???
Czy jest chociaz trasa sprzed roku? Nie bylem tam jeszcze nigdy.
Prosze o jakies info, jesli jest po co to oczywiscie bede na miejscu.
Ja wlasnie jade po to by zobaczyc jak to tam po zimie jest:D jeden kumpel mowil ze wsio jest jeszcze i jakies nowe hopy czy cos a dzis kumpel do mnie napisal ze wczoraj byl ze niby juz nic nie ma ale tego to nie wiem.Co do trasy to zawsze jest tylko jak kumpel mowi moze nie byc hop ale bez tego da sie smigac przeciez wiec ja bede
spoko ja nawet jak bedzie lac bede:D jak lac bedzie to powinno byc nas z 4 a jak nie to ok 6 moze wiecej jak cos to szukaj azonic eliminator z super t,dm fr 4 z drop offem,drag(04) z mankiem i pitbulle z 66
ja wiem jak wygladala wtamtym roku traska bo przed zawodami smigalem i pozniej pol wakacji po wiec zaden problem pokazac:D miejmy nadizeje ze nie bedzie tak jak w tamtym roku ze trasa na zawody zostanie zrobiona 3 dni przed samymi zawodami
ja bede z kumplami(razem 3) ok 9 pozniej 3 jeszcze kumpli ma dojechac ok 10 ACextreme wiem ze juz jest bo rozmawialem znim po poludniu i mowil ze dzis jedzie ale czy zkims jest to nie wiem t do jutra
To spoko mnie nie bylo bo umuwilem sie z kumplami na xc i nie dalem rady. Jak będziecie planowac jakiś wypad na Żar albo Szczyrk to napiszcie chętnie pośmigam. pozdro