Taaaaaak????? A na co drogi Wickedzie zmieniasz ?
Chyba nie na Pika bo przecież za miękki :P

hmmmm whipy na kraweznikach i 180 na tych twojich mega duzych rampach to zeczywiscie amor ma duzo do gadamnia co do znoszenia.Wicked pisze:Spaced racja
Praca napewno nie zachwyca, ale wytrzymałość myślę, że jest na wyższym poziomie niz duro. Znosi niedokręcone 180 whipy itp.
co to czołk ???????Xoldus pisze:jak czołk ruskiej armii...
Wytłumacz mi jak się robi whipy na krawężnikach?Xoldus pisze:hmmmm whipy na kraweznikach
Mówie o 180 na płaskimXoldus pisze:180 na tych twojich mega duzych rampach
Jakbyś sie chociaż troche znał to byś wiedział, że amor ostro dostaje w dupe przy niedokręconych 180Xoldus pisze:to zeczywiscie amor ma duzo do gadamnia co do znoszenia.
Ty tak jeździsz? Bo ja napewno nie. Staram się uczyć nowych rzeczyXoldus pisze:A wytrzymaly amor do lansu, szybkiej jazdy po drodze czy do zjezdzania z krawezniaka i podskakiwania na niego
bez komentarzaXoldus pisze:to zeczywiscie musi byc tak pancerny jak czołk ruskiej armi...
No nie wiem przecież ty skaczesz tylko na krawęznikach...Wicked pisze:
Xoldus napisał:
hmmmm whipy na kraweznikach
Wytłumacz mi jak się robi whipy na krawężnikach?
Najpierw trzeba potrafić 180 na płaskim...Wicked pisze:Xoldus napisał:
180 na tych twojich mega duzych rampach
Mówie o 180 na płaskim
PrzepraszamWicked pisze:Xoldus napisał:
to zeczywiscie musi byc tak pancerny jak czołk ruskiej armi...
bez komentarza
Mimo tego ze to nie do mnie to ja się dostosuje i przestanę pisać w tym temacie.Spaced pisze:Wicked nawet w przedszkolu opiekun ma w dupie kto zaczyna wiec nie wiem po co takie wymówki trzaskasz. Pokaż, że masz klase i nie reaguj to wtedy jeden mniej użytkownik do odfajkowania bedzie na liscie to go Wink
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości