jak niby maja sie inaczje rozkladac obiazenia ? a tak po za tym jak sie boisz (a nie ma czego) jezdzic na 25mm to kup zestaw na 31 i nie bedziesz sral .. :P
jak niby maja sie inaczje rozkladac obiazenia ? a tak po za tym jak sie boisz (a nie ma czego) jezdzic na 25mm to kup zestaw na 31 i nie bedziesz sral .. Razz
zabiłeś mnie tym ...
1. jest różnica w sztywności miedzu jednopółką a dwu i inaczej to czuć na kierze bo dwu jest sztywniejsza i już mniej siły przechodzi na kiere
2. Myśle logicznie i nie chce stracic sztyności względem paruset gram bo to jest moim celem
milkman - Obciazenia na KIEROWNICE przy jedno i dwupolce sa TAKIE SAME. No bo jak sztywnosc boczna AMORA ma wplywac na wytrzymalosc kiery? Chyba tylko pozytywnie, bo amor bedzie przyjmowal na siebie jebniecia a kiera bedzie mniej obrywala...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Dajcie spokój, ja teraz odchudzam mojego bika i stwierdziłem że wole spuścić kilka gramów ceną wytrzymałości, nikt prawie nie jeździ po takich HC trasach żeby co miesiąc się sprzęt sypał :/ jedynie jakieś wypadki, a ludzie się nakręcają na jakieś monstery itp :/