Oszust z Łodzi rama Dm Ds 2.0...Pomocy!!!

lipski
Kontakt:

Post autor: lipski »

Długo tak chłopaki potraficie się przekomarzać ?? Zainteresowany chce by temat zamknąć i wnioskuję do szanownych modów o życzliwe przychylenie się do prośby..

Nie obraźcie się, ale dla mnie w rachubę wchodzi tylko "za pobraniem".. Jeśli jest wiarygodny sprzedawca, to nigdy nie ma problemu z taką opcją.. Jak dla mnie, jest to najuczciwszy sposób zapłaty...
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

mosbergusprosze bardzo- nakaz prokuratorski zalatwia sprawy i nieistotne jest podejsci administratora serwera.w dalszej czesci-jak masz stale ip to sprawa jest prosta,jak sie laczysz przez neo/modem to tez nie ma wiekszego problemu jak sie dysponuje ip,bo TP ktora zarzadza laczami jest w posiadaniu informacji jakie ip jest skad (przerabiane przez kolege jakis czas temu-ktos umiescil jego dane w sieci i po ip,przez tepse doszedl kto to byl).
poza tym jest jeszcze jedna rzecz-Ty jako oskarzony rowniez bedziesz musial udowodnic ze to nie Ty.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
lipski
Kontakt:

Post autor: lipski »

mosbergus - uwierz mi, że w tej "materii" piotrex troszkę wie.. W końcu na takim kierunku jest..
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

piotrex: dokładnie jak mówisz z tym że z nr gg nie jest do końca tak wesoło jeżeli chodzi o dojście czyj był dany nr po jakimś czasie, no i czy w takiej sprawie prokurator wyda nakaz ? hmm jakoś mi się nie wydaje.

Panowie skończmy to wreszcie bo już mnie to męczyć zaczyna.... :/ jest wile innych problemów do rozwiązania lub pomagania na forum a nie sprzeczka o zakończoną sprawę :/ o nikim to dobrze nie świadczy. Pozdr
Be free...
ODPOWIEDZ