otóż ostatnio przytrafiła mi sie przykra rzecz gdyż moj 9.81 pękł pod głowką, a pech sprwił iż nie mam juz na niego gwary. Teraz stoje przed dylematem, którą ramę wybrać, fakt jeżdze w streecie więc aż się prosi o cromo, lecz musze powiedziec że spodziewałem się czegos lepszego zarówno po prodigy jak i octane. Moja pękła po 7 miesiącach jazdy( nieintensywnej i niehardcoreowej), natomiast octane znajomka pękł po 6 miesiącach, użytkowany w podobnych warunkach jak moja rama. Czy ktoś może mi wytłumaczyć co jest grane!!? wiem ze to sa kolejne masówki wyprodukowany by załatać dziurę w rynku relatywnie tanich ram stalowych, ale przyznam że miałem kiedys starego darta ss i ta rama o dziwo wytrzymała 1.5 roku. nawet gdy pękła bez słowa dostałem druga nową w ramach gwary. wiem że zaraz częśc mnie zjedzie bo alu do streetu nie przystoi- a gówno prawda. Nie mam zamiaru kupowac Pdg. po raz kolejny octane na 2008 wydaje się byc lepiej wykonany ale denerwuje mnie zmienianie ramy co 6 miesięcy.
pozdrawiam Koval
two6player,octaneone itp.
two6player,octaneone itp.
http://allegro.pl/show_item.php?item=394744345
-
- Kontakt: