to w 100% seryjna kona:) aktualnie zmienilem w niej tylko kolo(575 padla po sezonie)..a jesli chodzi o siodlo to faktycznie jest WTB Pure VSmile....natomiast co do wygody ,to zelezy kto ma jaka dupe:) mnie tam pasuje:)
powiem Ci tak.. podoba mi sie geo w tym rowerku:) i pomimo ze narzekaja i brzydza sie kona, mnie na niej jezdzi sie super Wink
Chyba nadszedł czas na ukazanie światu mojego potworka.. Na tym forum pewnie zostane zjechany że ciężki, nie praktyczny itd, ale to jest najodopowiedniejszy rower jak dla mnie, czuje sie na nim maega pewnie i dodaje mi odwagi. I kocham to pływanie tam gdzie innych trzęsie niemiłosiernie. Jeszcze tylko niskie półki do 888 i będzie miodzio waga dla zainteresowanych 21kg
A to moj po zrzuceniu zbednej wagi.
waga w okolicach 18 kg (nie mam niestety dokladnej wagi, moja pokazuje 17,8 kg, kumpla 18,1 kg)...
Rama sama w sobie nie jest taka ciezka, z damperem wyszlo mi cos ok. 4 kg (dokladnie nie powiem, brak dobrej wagi Sad ). Natomiast moge jeszcze DUZO zrzucic na napedzie, oponach, kierownicy (Kalloy o sciankach jak czolg i wadze +/- 500 g Wink ) i mostku.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
No i przyszedł czas i na mnie 2 dni temu wyjeli mnie z gipsu i mozna było iśc na rower to i skorzystałem z ładnej pogody aby uwietrznić moja małą niunie Foto by Kozak
Ns Suburban 08 26" Argyle 318, koła na Mavicach ex729.
Waga około 13,100