chlopaki zrozumcie ze ten dzwon nei byl ostry :/ pozniej pokaze wideo, kazda inna rama by dala rade... Czekam na odp od santy w usa, zobaczymy jak bedzie. Sprzedajacy poczowa sie ale nie bedzie mi oddawal kasy, to chyba normalne, bylem mu wiien 400zl to powiedzial zebym nie oddawal, chociaz na spawanie bedzie. Pzdr
Haha m.in. piotrex, widze Twoje sumienie jak idziesz do bankomatu i wyplacasz 7kpln biegnac z radosna mina, mAm twoje hajsy czlowieku, alleluja, kozaczycie bo nie jestescie w tej sytuacji. Nie watpie zebyscie pomogli telefonem, ale zaden z Was by nie palil sie z oddawaniem hajsu wiec skonczie pier** Reszta jak MaciekFR pisze lub Schodek. EOT.
"jak sprzedalem hfx 9tki i po 3dniach walnela membrana to sie umowilem z chlopem ze koszty na pol i juz.nie wiem jak,ale na miejscu sprzedajacego staralby sie jakos pomoc"
dajcie cżłowiekowi spokuj zrobi jak uwaza za stosowne, niema 5 lat, napisał meila do dystrybutora do usa i zobaczy co mu odpisza potem sie bedzie martwił jesli ich odpowiedz bedzie negatywna.
dpisali, 400$ za nowy trojkat, wysylam swoj i czekam 1,5 miecha :/ Wiec sante pospawalem, wyglada lepiej niz nowa xD tylko teraz ta glowke polakierowac trza i bd jezdzil. Pozdrawiam i dzieki
Kubass - podejrzewam, że zależy mu na czasie.. Całą zimę coś składał i doczekać _się zapewne nie mógł sezonu a będzie rezygnował z wakacji na baju ?? Też bym się grubo zastanawiał, bo nie liczył bym na szybsze załatwienie niż 2 miechy..
kurde za te kase to bym wolal im to wyslac i kupic jakas ramke na sezon tak jak pisalem wczesniej, przeciez oni prawie za darmo ten trojkat daja w stosunku do ceny ramy!!
Kubass 400*2,2=koszta wysylki w ich strone ok 150zl i koszta wysylki od nich ok 200zl, masz 1230zl, to tak malo?? Zreszta sorry nie sram kasa zeby tu kupic 1 rame a tu czekac na 2 :/ Rama pospawana bardzo dobrze (pozniej dam foty) a przy takim peknieciu tymbardziej mozna to bylo robic (po od nietypowego uderzenia, co innego jak by pekla pod glowka) Ramy itak przez ten sezon albo i nastepny nie mam zamiaru zmienic.
Rame spawalem u kolesia ktory spawa felgi aluminiowe (chyba wiecie jk to dokladnie trzeba robic)
Pozdrawiam chlopaki i dzieki a pomoc