Tatuaż rowerowy

Cesiu
Kontakt:

Tatuaż rowerowy

Post autor: Cesiu »

Witam wszystkich!!

Przymierzam się do zrobienia sobie tatuażu i poszukuję fajnych wzorów rowerowych.

Macie może jakieś ciekawe rysunki o tematyce rowerowej??
Może być coś w stylu ramy z kości a'la duncon, ale rozważę każdy pomysł ;) ( nie musi to być cośbardzo skomplikowanego )

Pozdrawiam
Cesiu

PS
Dział rysunków na Pinku przejżałem cały ;)
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

może jakieś logo marzocchi??? fajnie by to wyglądało :)
kozaknswp
Kontakt:

Post autor: kozaknswp »

hehe ostatnio mojemu bratu na nodze odbił się łańcuch (tzn smar :D) i efekt był zaje**sty , możesz spróbować :D
"Przepraszam że nie jestem czarny i nie wtrącam Yo by być fajny "
TeRe FeRe FReeriders
yasiuuu
Kontakt:

Post autor: yasiuuu »

był już kiedyś taki temat. szukaj
www.feel-free.pl
BikerJG
Kontakt:

Post autor: BikerJG »

ja bym zadnego loga np nie chcial bo to reklama, ramy tez nie bo za 5 lat sprzet bedzie wygladal zupelnie inaczej ;) ew jakis fajny malo oklepany napis...
Cesiu
Kontakt:

yasiuuu pisze:był już kiedyś taki temat. szukaj
???

Przeszukałem wczoraj całe forum, wpisując różne frazy w szukajce i nic nie znalazłem :?

Jeżeli możesz to zapodaj linka do tego tematu.

Pozdro

EDIT
Znalazłem coś takiego na pinku i trochę przerobiłem, ale bardzie mi zależało na czymś w klimacie tribali i części rowerowych
Załączniki
pbpic2012107.jpg
pbpic2012107.jpg (12.4 KiB) Przejrzano 4929 razy
SegatiV
Kontakt:

Post autor: SegatiV »

O fak mam ten sam problem ale i znajomego ktory swietnie rysuje wiec poprosilem go zeby mi zaprojektowal cos fajnego teraz czekam na rezultat..... tylko Ja chce cieniowania, Wiec moze poszukaj kogos kto zrobi Ci cos fajnego oryginalnego a nie badziewie jak to ktore dales.
Cesiu
Kontakt:

Cienie w tatuażach wyglądają super, wiem bo znajomy ma taki tatuaż. Mam zamiar robić w profesjonalnym studio także pewnie jak bym im powiedział co i jak chcę to na pewno jakieś fajne cienie dodadzą, ale chodzi o jakiś ogólny pomysł, koncepcję na tatuaż.
Nerwus
Kontakt:

Post autor: Nerwus »

Ja bym proponował taki duży różowy rower, najlepiej cruiser z frędzelkami przy gripach i koszykiem na bułki, z takimi grubymi oponami wprost nieproporcjonalne do reszty i wielki napis gotykiem HARDKUR!

I proponowałbym się podziargać na czole, BKR najlepiej xD hahahaha

A tak na poważnie, to człowieku, jeśli nie wiesz co chcesz dokładnie, to nie rób... xD bo później będziesz żałować.
artin.van.bruyen
Kontakt:

Post autor: artin.van.bruyen »

zrób tak jak mój kumpel. wziął żyletkę i wyrył se w ręce napis HWDP :D chyba z litr krwi stracił :D

a tak na serio to coś w tym stylu co na tym obrazku jest to by było dobre :D
Cesiu
Kontakt:

Nerwus pisze:Ja bym proponował taki duży różowy rower, najlepiej cruiser z frędzelkami przy gripach i koszykiem na bułki, z takimi grubymi oponami wprost nieproporcjonalne do reszty i wielki napis gotykiem HARDKUR!
Nie jestem już nastolatkiem, nie podejmuję takich decyzji pod wpływem chwili,chodze do pracy i muszę to też wziąć pod uwagę, zastanawiam się nad tym od dłuższego czasu, mam kilka koncepcji, ale chciałem się jeszcze tu zapytać bo a nóż ktoś by jakimś ciekawym pomysłem rzucił, no ale widze że twój nick jest adekwatny do wypowiedzi.....
Nerwus
Kontakt:

Cesiu To niedługo na DH-zonie będzie tak, że ludzie będą pytać "jaki kolor butów wybrać?"
A raiderki będą przychodzić z radą "jaki kolor paznokci dziś wybrać?", "może w kolorowe rowerki? :D"

Ja też już dawno nastolatkiem nie jestem, a to że pracujesz nic nie znaczy.
Cesiu pisze:zastanawiam się nad tym od dłuższego czasu, mam kilka koncepcji, ale chciałem się jeszcze tu zapytać bo a nóż ktoś by jakimś ciekawym pomysłem rzucił
to, że zadajesz takie pytanie "jaki wzór proponujecie?" świadczy tylko o tym, że sam nie wiesz czego chcesz, jakbyś wiedział to byś bez gadania po prostu coś wybrał, poszedł i zrobił. Ciach bajera.

Tatuaże robi się dla siebie, nie dla lansu (chociaż są i tacy)
nikt nie znajdzie wzoru za Ciebie, to jest tak jak z miłością po prostu patrzysz i wiesz że to jest to co chcesz :D
Cesiu pisze:no ale widze że twój nick jest adekwatny do wypowiedzi.....
Co ma mój nick do wcześniejszej wypowiedzi?
Moja wypowiedz była ironią a nie jakimś czynem wykonanym pod wpływem skrajnego zdenerwowania.

Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale głupi temat założyłeś i trochę nie ten dział jak już.
A yasiuuu dobrze zwrócił uwagę, że taki temat już istnieje. To tylko kojeny dowód na to że ten temat jest niepotrzebny.
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

Może jakiś "wypasiony" napis "Downhill" i nick z forum :D hehe to będzie ponad czasowe :P
Be free...
Cesiu
Kontakt:

Nerwus pisze:to, że zadajesz takie pytanie "jaki wzór proponujecie?" świadczy tylko o tym, że sam nie wiesz czego chcesz, jakbyś wiedział to byś bez gadania po prostu coś wybrał, poszedł i zrobił. Ciach bajera.

Tatuaże robi się dla siebie, nie dla lansu (chociaż są i tacy)
nikt nie znajdzie wzoru za Ciebie, to jest tak jak z miłością po prostu patrzysz i wiesz że to jest to co chcesz
Nie takie było założenie dla tego tematu. Tatuaż ewidentnie robie dla siebie ( i troche dla mojej narzeczonej, ale to nie ma wpływu na jego tematykę ) i w żadnym poście nie chciałem żeby ktoś mi poakazał jaki wzór mam zrobić tylko szukam jakiegoś ciekawego pomysłu ( powiedzmy natchnienia ;) ) i to takie złe że się o pomoc zwróciłem na forum?!?!

Nie jestem umówiony na zrobienie tatuażu jutro i nagle se wieczorem przypomniałem, że nie mam wybranego wzoru. Jak znajdę coś co mi się spodoba od pierwszego wejrzenia albo nagle przyjdzie mi do głowy jakiś pomysł to wtedy to przedyskutuje z narzeczoną i dopiero pójdę z tym do studia. A czy coś w tym złego że zapytałem się jakie inni mają pomysły?!

A co do tematów o wyborze koloru, to widywałem tu takie tamaty a nawet jeszcze głupsze ;)

Pozdro & Peace!!!!
Nerwus
Kontakt:

Cesiu okej już się nie czepiam, ale mogłeś użyć szukajki :P

Co do głupich tematów to się zgadzam, jest ich pełno. Każdemu się zdarza.

Cheers! :)
Cesiu
Kontakt:

Nerwus pisze:mogłeś użyć szukajki
Użyłem wczoraj , a po pościeyasiuuu jeszcze raz i nic nie znalazłem także jakbyś mógł to zapodaj linka
deviz
Kontakt:

Post autor: deviz »

kozaknswp pisze:hehe ostatnio mojemu bratu na nodze odbił się łańcuch (tzn smar Very Happy) i efekt był zaje**sty , możesz spróbować Very Happy
to o mnie pisze mój brat
odbił mi się łańcuch na nodze
i wyglądało to mega wypaśnie
;];];]
i właśnie takowy tatuaż sobie zrobię ;];]
zdłuż nogi pod kątem , ślad po łańcuchu ;];]
Slavvduro
Cesiu
Kontakt:

deviz pisze:właśnie takowy tatuaż sobie zrobię ;];]
zdłuż nogi pod kątem , ślad po łańcuchu ;];]
ciekawy pomysł, bo jak będzie dobrze zrobione to będzie wyglądało naturalnie tak jakby przed chwilą rzeczywiście Ci się łańcuch odbił ;)
ODPOWIEDZ