KORBA

silverbart
Kontakt:

KORBA

Post autor: silverbart »

siemka!
Odgrzebałem fajny rowerek w piwnicy :lol: tzn ramka fajna po pierwszych oględzinach stwierdziłem że będzie potrzebna wymiana korby i innych jeszcze pierdół ale przejdźmy do rzeczy otóż korba która jest tam zainstalowana różni się od normalnych i nie wiem jak ją zdjąć :cry: :cry:
więc mam prośbę do tych którzy siedzą w tym bardziej ode mnie i wiedzą jak sobie poradzić z jej zdjęciem
..::B@rT3K::..
szymv
Kontakt:

Post autor: szymv »

to najpierw sobie poradz ze zdjeciem tej korby i wrzuc tutaj. Po takim opisie nikt Ci nic nie powie. Ja np nie mam pojecia o co chodzi i jak ta korba wyglada.
MareKambo
Kontakt:

Post autor: MareKambo »

A ściągacza używasz ?
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

A wiec tak:
wez to narzadzie ktore jest po lewej, uderz nim 3 razy z prawej i 7 razy z lewej. Potem wez to co lezy na polce u gory po prawej i przykrec to do tamtego czegos co lezy kolo tego czegos. Potem wystarczy ze wezmiesz tamto co lezy w 3ciej szufladzie od dolu i odkrecisz ta srobe u gory po prawej.
Gotowe!
Bombell
Kontakt:

Post autor: Bombell »

quake Lol ;D
Prawdopodobnie będzie ściągacz do korb potrzebny i po sprawie. Chyba ze to jakas oldschool 3pcs bo w holenderkach czasem takie sa :)
ODPOWIEDZ