UCI DH WC - Vallnord
UCI DH WC - Vallnord
No i zaczęło się..
Runda 2 - Vallnord
http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1579835524
Zobaczymy jaka będzie teraz kolejność na podium..
edit: Tak myślę, że temat raczej bardziej na "Zawody/Trasy" się nadaje, wiec gdyby Norbert lub Marcin, albo któryś z modów przeniósł, to było by dobrze.
Pozdrawiam.
Runda 2 - Vallnord
http://www.brightcove.tv/title.jsp?title=1579835524
Zobaczymy jaka będzie teraz kolejność na podium..
edit: Tak myślę, że temat raczej bardziej na "Zawody/Trasy" się nadaje, wiec gdyby Norbert lub Marcin, albo któryś z modów przeniósł, to było by dobrze.
Pozdrawiam.
jak to jaka?
1. hill ( z przewaga 43 sekund-bo przerwa na siku na trasie-cos jak Rossi w motoGP)
2.Peat (bez siadelka i moze obu pedałów)
3.Camellini (bo lubi krótkie trasy-pewnie przeskoczy cala)
48.Kovarik (bo on idzie takim piecem ze w koncu moze dotknie klamki jakiejs i to go pogrzebie w krzakach)
93.Rennie (bo swoj teksanski zarost wplacze w szprychy)
999.Ja - bo dam fory chlopakom
Moze obstawimy kolejnosc 3 pierwszych miejsc?
1. hill ( z przewaga 43 sekund-bo przerwa na siku na trasie-cos jak Rossi w motoGP)
2.Peat (bez siadelka i moze obu pedałów)
3.Camellini (bo lubi krótkie trasy-pewnie przeskoczy cala)
48.Kovarik (bo on idzie takim piecem ze w koncu moze dotknie klamki jakiejs i to go pogrzebie w krzakach)
93.Rennie (bo swoj teksanski zarost wplacze w szprychy)
999.Ja - bo dam fory chlopakom

Moze obstawimy kolejnosc 3 pierwszych miejsc?
Camelini mnie własnie zastanawia na ten sezon bo duzy postep zrobił.
Warto brac pod uwage równiez Minaara bo w koncu kontuzjowany nie jest i Lehikonena (czy jak sie go pisze) bo miał defekt piasty w Mariborze wiec nie mamy pojecia jak tu pojedzie.
Dobre wyniki moga tez miec wszyscy ludzie od Commencala (Athertonowie, Garcia) bo to jest ich test Track, a Cedric ma nawet u dołu trasy własny Bar :P
Warto brac pod uwage równiez Minaara bo w koncu kontuzjowany nie jest i Lehikonena (czy jak sie go pisze) bo miał defekt piasty w Mariborze wiec nie mamy pojecia jak tu pojedzie.
Dobre wyniki moga tez miec wszyscy ludzie od Commencala (Athertonowie, Garcia) bo to jest ich test Track, a Cedric ma nawet u dołu trasy własny Bar :P
no dobra goscie,jak obstawiacie? 
ja strzelam tak:
1.Hill
2.Peaty/camelini
3.Gee/Minaar
co do cedrica to mysle ze on juz raczej nie da rady wyjsc do pierwszej trojki w jakiejkolwiek edycji PŚ,za duzo imprez i ominal dwa lata dh na rzecz imprez i slopestylu,mam nadzieje ze nas zaskoczy bo lubie goscia szczerze.
A athertonowie z tego co wiem to cwicza raczej w walli u siebie (wszak dystrybutor na uk commencalla jest)
jakie wasze typy?

ja strzelam tak:
1.Hill
2.Peaty/camelini
3.Gee/Minaar
co do cedrica to mysle ze on juz raczej nie da rady wyjsc do pierwszej trojki w jakiejkolwiek edycji PŚ,za duzo imprez i ominal dwa lata dh na rzecz imprez i slopestylu,mam nadzieje ze nas zaskoczy bo lubie goscia szczerze.
A athertonowie z tego co wiem to cwicza raczej w walli u siebie (wszak dystrybutor na uk commencalla jest)
jakie wasze typy?
No dobra.. Co z Smith'em ?? Przecież objechał Sama w US Open.. 18lat "chop" ma i styl jazdy jeszcze bardziej mi się podoba niż u Hilla.. Nie tak płynny bo agresywny wręcz.. Ale wyniki są..
On startuje w ogóle w DH WC ??
hemi427 - na każdego przychodzi czas.. Rossi już "siku" nie zrobi na torze jak kiedyś, a i Sam musi się oglądać za siebie.. Takie życie..
On startuje w ogóle w DH WC ??
hemi427 - na każdego przychodzi czas.. Rossi już "siku" nie zrobi na torze jak kiedyś, a i Sam musi się oglądać za siebie.. Takie życie..
nie no jasne.Mlodych wilkow jest mnostwo...ale starzy w stylu peata walcza dzielnie.Co do Sama to przegral o 0,6 sekundy bo glebnal na trasie...ale to dobrze ze ktos mu nadepnal na odcisk.Z tego co czytalem wywiad ze smithem to gosc na razie jedzi tylko w US bo kasa Covea go nie puszcza dalej.
Co do rossiego...mysle ze wciaz jest w stanie stanac na siku na torze i wrocic zeby wygrac wyscig...po prostu ma kiepska ta yamahe w stosunku do hondy.
Co do rossiego...mysle ze wciaz jest w stanie stanac na siku na torze i wrocic zeby wygrac wyscig...po prostu ma kiepska ta yamahe w stosunku do hondy.