Pewny Pan !! haha polecam
-
- Kontakt:
Pewny Pan !! haha polecam
http://pl.youtube.com/watch?v=lQcat67bCFs Gosciu ktory widzał jak zjechalismy po schodach hqha komentarze gnita
:D POELCAM :d

-
- Kontakt:
Też Mi poczucie humoru
Koleś chwali Wam rowery i Was, a Ty nazywasz to śmiesznym, teraz was Chyba Będzie Musiał przeprosić na piśmie albo publicznie zlinczować się za to, a dochodzi do tego że nie ma w głowie cen katalogowych na 2008, skandal
...
No i WoW !! Po schodach Mmmmm szczyt HC następny filmik właśnie o Tym powinien Być, 1.5h produkcja jak jeździcie po schodach.

No i WoW !! Po schodach Mmmmm szczyt HC następny filmik właśnie o Tym powinien Być, 1.5h produkcja jak jeździcie po schodach.
pIOTRAS_OSW ile masz lat? bo widzisz... ja mam 15 i czesto bawia mnie rozne dziwne rzeczy, czemu sam sie dziwie.. ale to jakos wcale nie... i tak jak napisal SegatiV "Koleś chwali Wam rowery i Was, a Ty nazywasz to śmiesznym" ?
pIOTRAS_OSW"Steel2 mistrzu zenujacy to jestes moze ty dla mnie i dla innych to jest smieszne nie moja wina ze nie masz poczucia humoru "
no.. widac po postach jakie to jest dla wszystkich smieszne ;]
pIOTRAS_OSW"Steel2 mistrzu zenujacy to jestes moze ty dla mnie i dla innych to jest smieszne nie moja wina ze nie masz poczucia humoru "
no.. widac po postach jakie to jest dla wszystkich smieszne ;]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a teraz wyobraźcie sobie, że co 2-gi człowiek na ziemi mówi dokładnie tak samo. ten sport byłby tak popularny, że ceny na rynku spadałyby na łeb(parwo popytu bodajże). więcej bikerów byłoby stać na sprzęt i nei byłoby wypadków typu "połamałem rst bo na nim skakałem a służyło ono do xc i straciłem zxęby". było by bezpieczniej. jaki z tego morał? nie naśmiewajcie się z takich ludzi, bo to naprawdę ma duże znaczenie dla naszego światka rowerowego. zresztą nie widzę nic śmiesznego w reakcji tego miłego pana, wręcz przeciwnie, po filmiku spodziewałem sięwyzwisk w stronę bikerów :P
pzdr
pzdr
SKRADZIONY!!! http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=55611 Dalej bez sprzętu 

Nie ma z czego się cieszyć, jakiej reakcji się spodziewaliście po człowieku (głupio mówić) który żył w czasach ciemnoty i przez ponad 50 lat nic nie widział oprócz kilku miast :/ To przykre ale prawdziwe, a jego reakcja była myślę jak wielu ludzi tylko nie każdy jest tak otwarty i "zafascynowany" bo większość ludzi takie rzeczy o ile widziała to tylko w tv. Moim zdaniem miły pan, lubię jak czasami ktoś się z ciekawości czymś zainteresuje i popyta o to i owo (nie koniecznie mówię o rowerach) ciekawość to cecha ludzkości ale nie każdy ma odwagę pytać. Dla młodych takie sytuacje wydają się głupie i śmieją się z nich ale może ten Pan później na obiadku z żoną opowiadał co dzisiaj widział na mieście, że mu się podobało itd ? Nie chce mi się tłumaczyć, i tak chyba już coś rozjaśniłem...
Be free...