Rotterdam Terror Corps = ZIOM!

BimBim

Post autor: BimBim »

lol :D
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

To bedzie po szczeniacku:

A WAL SIE NA RYJ!

Jezeli ty uwazasz ze nie mam pojecia o mojej muzie , to sorry, ale to ty nie masz pojecia o mnie, wiec mi tu nie *******...

Nie wolno mi sluchac roznych gatunkow? pffffffff

Hardcore slucham od ponad 12 lat , bylem na nie jednej imprezie, znam kulture tego cuda, i zajebiscie lubie jak ktos tez czai ten klimat. A to widac tylko na zywo, widac ze ta muza laduje go na maxa , eh , i tak nie zrozumiesz...

Hardcore jest jak dragi tylko bez cpania...

Dlaczego pisze jak drech? Wez wogole uzasadnij swoja wypowiedz...

W kosciele ostatnio bylem na bierzmowaniu... Nadali mi Max i jestem z tego dumny

Faktycznie nie znam sie na zadnej muzyce, mam na kompie 3 mp3 fasolek i na nich opieram swoje wypowiedzi...

A jak mam niby goscia opisac? Wiem ze stal z ekipa HCFR , i ze mial dredy, tam bylo mnostwo ludzi i tyle zapamietalem... A jak widzisz sa ludzie ktorzy mi pomogli, ale musial sie znalesc taki baran jak ty i nawet mnie nie znajac napisac stek bzdur

Lodziarz z Ciebie jakich malo...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
molmagic
Kontakt:

Post autor: molmagic »

Popieram ostatnia wypowiedź Maxa, A teraz Pan Borysewicz pociągnie mojemu koledze...:D
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
MaxDamageDA
Kontakt:

Nie no jedyne wytlumaczenie jego debilnej wypowiedzi to to ze wzial mnie za jakiegos nastolatka co uslyszal lupucupu potem pare satan satan i juz jest wielkim hardcorowcem - a nio i jeszcze rower...

tylko ze ja tej muzy slucham od daaaaaaaawna , dlugo przed tym jak siadlem na rower...

Poza tym nie zamierzam nikomu tutaj udowadniac ze jestem hardcorowiec bo slucham takiej muzy , po prostu bardzo ja lubie i zachecam do jej upowrzechnienia bo na razie niestety ciezko o ludzi zainteresowanych, ale jak widze sa na forum perelki...

Jezeli to cos zlego wedlug ciebie no to cos jest z toba nie tak, a jesli odebrales to tak jak napisalem powyzej to nic bardziej mylnego , eot
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

buehehehehehehh, leze... znawcy sie znalezli... jeden mi bedzie wmawial, ze dla mnie najlepszy jest mezo... a drugi bedzie mowil, ze fenomen i zipera sa the best...

pfk... nie sa najlepsi...

kazdy kto umie odrozniac dobre rymy od slabych, dobry flow od slabego, powie wam...

ze...

w polsce na legalu sa najlepsi...

(nie mowie o podziemiu bo za malo znam zespolow)

Fokus... potem Pezet i potem cala reszta...

a jesli chcecie sie sprzeczac to porozmawiajcie z tymi wlasnie panami co za pewne dluzej od was sluchaja hh i sa w tym...

zeby sie wypowiadac o poziomie danego mc, trzeba umiec odrozniac jak juz wczesniej mowilem, dobre rymy i dobry flow, od slabych rymow i od slabego flow...

i to nie jest kwestia gustu... tylko takie sa fakty i tyle...

i taki drobny test na wasza mniemanie o poziomie pl hh...

kto jest najlepszy z zip - skladu... ;> czekam na odp.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
inishi
Kontakt:

Post autor: inishi »

a dla mnie najlepsze nawijki rymowane posuwa nasz polski produkt NAS :P

ladne te sety maxdmge tylko mc tak strasznie wkurwia (NAZ-T), to tylko na imprezie sie ladnie czuje chyba, no coz mozna dodac w temacie, czasem z podobna drapieznoscia trafiaja sie calkiem zgrabne hardhousy, NRG', minimale/detroit, acidy czy jakies oldskulowe rave'y, wogule sluchajac dluzej hardcorow czlowiek zaczyna sie usmiechac cos pozytywnego jest w tej muzie, nie wiem moze sample? :)
ale i tak nic nie przebije pewnej grupy demoscenowej JORMAS, z ktorej to jakis koles stwozyl wyjebany japan mega gabber core, 200 bpm a czlowiek chodzil uchachany pol dnia.
http://inishi.noz.pl/images/bike/spec2004.jpg
Bankier
Kontakt:

Post autor: Bankier »

Emate, Wszystkie swoje wiadomosci wyniosłes od swojego mistrza Troka z hhpro i teraz kozaczysz.

Najlepszy ? Orzeł ? kruk ? Myszołów ?

Czy jakos tak....
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
emat-e
Kontakt:

Bankier, wypie-rdalaj... pier-dolisz glupoty i tyle... ja slucham hh juz od dobrych kilku lat, a hhpro jest od roku... wiec pier-dol sie z takimi glupimi komentarzami...
Bankier
Kontakt:

No stary,ale taka prawda ! Słuchaj Troka !
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

a ja napisze tylko, że ściągnąłem sobie :

G-Mix18_-_DJ_Naz-T__october_2003.mp3

co ktoś tam polecał, ale jak dla mnie to jakaś napierdalanka, nie wiem jak tego można słuchać, ale widocznie można, także jak się to komuś podoba to wporzo,

NAJWAŻNIEJSZE TO SŁUCHAĆ TEGO, PRZY CZYM CZUJEMY SIE DOBRZE I ODCZUWAMY Z TEGO RADOŚĆ

a temat z hiphopem może zakończyc, bo jak się patrzy na te wszystkie fora, gdzie kłócą sie wielbiciele jedynego, ale najsłuszniejszego i najlepszego PEJI i wielbiciele paktofoniki, czy też innych zespołów, to mi się przypomina, jak za dawnych lat kłocono się pod blokiem: metallica vs gun's'roses ;-)

każdy ma jakieś ulubione zespoły hiphopowe (czy hoppopowe) i nikt nikogo nie będzie na siłę przekonywał do zmiany upodobań muzycznych

napiszę tylko na koniec, że w przyszłym tygodniu po 7 latach !!!!!!!!! wychodzi nowy album The Prodigy - MIODZIOOOOOOOOOOOO

pozdro ziomy i nie-ziomy
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

Bankier o co chodzi ze mną :D, Z Brzydala postem zgadazam się w 100% ale nie chciało mi się pisać, ale przesada że K44 to tylko psycho rap, a jak się domyślam emate najeżdża także na mnie HH słucham kiedy były czasy święności naszego HH, kiedy co następna czyjaś płyta była zajebistsza, a później się to zmieniło na gorsze i dobrz raperzy kończyli z tym, "każdy" potrafi odróżnic hiphopolo od prawdziwego HH, całkowitą komerche jak ich 3, czyż się niezgodzisz ze mna szanowny ematcie ??? Prawdziwi raperzy to rzadkość np. OSTR, WWO
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
emat-e
Kontakt:

hm... komercje to raczej wszyscy potrafia odroznic... ale dobre flow od slabego to juz malo osob;>
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

a czy przypadkiem nie byl to ten gosc w dredach w fioletowej bluzie ?
http://biketeamrzeszow2.republika.pl/kr ... 152482.jpg
GunloK__
Kontakt:

Post autor: GunloK__ »

hmm dzisiaj sciagnela sie plytka Rotterdam Terror Corps - unleash hell. Jak zapuscilem to na Winampa i mi szena opadla :) CO to jest za muzyka? Jak slucham techno, to lubie ciezkie basy, zeby w mozgu mi sie poprzewracalo, ale TO, to jest CUDO. Szkoda tylko, ze jak lecialy nastepne piosenki to ciagle mialem wrazenie, ze jednej i tej samej slucham ;) Jak bylem mniejszy tez cos w tym stylu sluchalem, ale daawno juz o tym zapomnialem. To jakby mega-heavy metal, w wersji techno ;)
MaxDamageDA
Kontakt:

Techno-hardcore . czyste ;]

Tego jest bardzo duzo odmian, zauwazysz tez duze nalecialosci jak bedziesz sie przesuwal kalendarzem :)

Ja ostatnio zripowalem pare dobrych setow z neta, nie za szybkich ale fajnych.

Troche nie lubie happy hardcore, strasznie komercyjne :/ przyspiesza troche techno, i juz, czasem sa dobre sety, ale niektore to straszne dicho :]

Wogole zagadaj do mnie na gg to ci nieco opowiem, i zapodam, bo tutaj nie mgoe nic mowic bo przyjdzie borysewicz i znowu bede mial przechlapane :ASD
Bankier
Kontakt:

Kruk,nie dokladnie z Toba,ale z Twojej "rodziny",hehe

Emate dał nam mega quiz'a normalnie i zapytał kto jest najlepszy z zipów...

Chodziło mi o Sokoła.... wiedziałem ze jakis ptak
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

emate:
z zip skladu najlepszy jest sokol

btw. fokus zaczynal w pfka :]
wypowiedz mojego kumpla ktory slucha hh od poczatku jego istnienia w pl
"A wedlug ciebie panie znawco hh fokus gdzie gral bo z twojej wypowiedzi wywnioskowalem ze suchasz fokusa i pezeta ich cenisz ale fokus byl czlonkiem paktofoniki razem z Rahimem i Magikiem który gorowal w tym zespole i chce powiedziec ze chcac niechcac paktofonika jest i bedzie najlepszym zespolem Piosenka "priorytety" byla zrobiona w sposob ze to nie raper dostosowuje sie do bitu tylko bit do rapera i szczeze proponuje posuchac takze powierzchni tnacych Fokusa i Stalo sie gdzie Rahim rymuje samymi czasownikami i niepierdol mi nastepnym razem ze umiesz odroznic dobre flow itd bo wedlug mnie jestes z wielu pozerow kturzy uwazaja sie za bog wie kogo i sie kuca z innymi a niemaja racji i zeby zakonczyc te rozmowe pisz sobie co chcesz ale i tak wiekszosc suchaczy hh powie ci ze Paktofonika goruje w koncu jako nieliczny zespol hh dostali Fryderyka za uznanie ich plytki najlepszej chodzi mi tu oczywiscie o "kinematografie" Peace"
MaxDamageDA
Kontakt:

A skoro znalazlem tu juz kilka osob co kuma klimat to ciekaw jestem czy KTOKOLWIEK rozszyfruje mi cos takiego jak

K.T.S.

Jak ktos wie kto tam gral , znal tych ludzi i kuma ich imprezy i sety to bede mega happy mogac go poznac :)

Bo ja bylem znalem i uwielbialem ;] Niezly czad dali na jednej z imprez , mam na mp3, jak ktos ma serwa chetnie udostepnie bo to kilkanasci mb. Ale prawdziwa sieka !
emat-e
Kontakt:

quake wqrwiasz mnie... naprawde wqrwiasz mnie... bankier to byl zajebisty quiz;]

ja wiem, ze jako dzieciak sie zajarales pfk... ale to jest inna bajka... to sie skonczylo tego juz nie ma... i pierdolenie np. ze magik byl wyjebisty mija sie z prawda...

kumasz?

jesli bedziesz mnie wiazal z pozertswem dalej to pierdole cie i nie zamierzam z toba gadac bo to nie ma sensu... jestes 1wsza osoba, ktora mi to mowi... (juz pomijajac fakt, ze nie znasz mnie, i pierdolac to, ze na podstawie tego co wczesniej napisalem nie mozna wyciagnac takich wnioskow ale *** z tym...)
ODPOWIEDZ