hope m4 2003mm adaptery???pomoc???
hope m4 2003mm adaptery???pomoc???
Problem jest nastepujacy mam heble hope m4 , ale so ta angielskie hamulce wiec wiecie co to znaczy. A wiec jezeli przekladam tylny hebel do przodu oczywiscie z tym adapterem orginalnym od tylu, to brakuje jakies 5mm ???? czy to kwestia tylko adaptera czy hebla bo sam juz nie wiem a jezeli mozecie toi dajcie znac jakie to maja byc te adaptery najlepiej z linkami do sklepow oczewiscie w U,K i poza tym mam do sprzedania jeszcze inne chebla pacz opis na dole
hopy sa ogólnie angielskimi hamplami i nie różnią się niczym od przyjętych standardów ...
jeśli chodzi o sam hampel, to zdaje się że ten rocznik miał adapter zintegrowany z zaciskiem, czyż nie? jeśli tak jest to na zacisku masz nabity numer, który oznacza do jakiego rozmiaru tarczy i widelca jest.
jeśli chodzi o sam hampel, to zdaje się że ten rocznik miał adapter zintegrowany z zaciskiem, czyż nie? jeśli tak jest to na zacisku masz nabity numer, który oznacza do jakiego rozmiaru tarczy i widelca jest.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
BIG_boy nie wiem ile masz lat ale to w jaki sposób piszesz nie świadczy o Tobie za dobrze .... nie każdy siedzi na forum i wyczekuje aż napiszesz swoje pytanie żeby mozliwie jak najszybciej na nie odpowiedzieć. weź tez pod uwagę że to nie są aż tak często spotykane hample.
poza tym to nie giełda żeby się ogłaszać
a czepiając się szczegółów patrz się pisze przez trz a nie cz
wracając do tematu ... do jakiego widelca ma być ten hampel zamontowany?
poza tym to nie giełda żeby się ogłaszać
a czepiając się szczegółów patrz się pisze przez trz a nie cz
wracając do tematu ... do jakiego widelca ma być ten hampel zamontowany?
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
no wiec ja od 12 lat w u.k siedzie i tylko chcialem oddac te heble tanio komus w pl bo z tymi debilami to muchy w kiblu bym nie ubil. a jezeli o ten widelec to 888r dzieki za pomoc jednak metalnosc polakow jest najzajebistrza na swiecie ale nie chce sie tyrac ani problemow stwarzac mi naprawde sie ciezko pisze gramatycznie po polsku pozdrower
dobra nadal cyferek na zacisku nie sprawdziales wiec moze byc tak ze m4 zacisk jest juz pod 200 na przod , iso , wiec pod pm przejsciowka , moze tez byc pod mniejsza tarcze zrobiony np 185 wtedy sa problemy jak chce sie 200 np wsadzic - w sumie brak adaptera trzeba strugac , chociaz raz mi sie obilo i widzialem , mieszanie przod tyl to jak sam wiesz roznica 20mm na tarczy
www.mm-foto.pl
wiec adapter shimano moze spasic np ten http://www.chainreactioncycles.com/Mode ... elID=13746 tylko to nie jest 14 zl tylko 20 funtow