koła
-
- Kontakt:
koła
siemka
jakie koło na tył(street i dropy) na moim miejscy byscie kupili:
1.obrecz dartmoor blizzard piasta quando(na wykonczeniu chyba cos jest z lozyskiem nie tak) szprychy dt champion cena: 70zł
2.obrecz double track piasta no name szprychy dt champion cena: 140zł
tylko nie mowicie zebym sobie kupil cos lepszego poniewaz kolo chce miec na jutro!
jakie koło na tył(street i dropy) na moim miejscy byscie kupili:
1.obrecz dartmoor blizzard piasta quando(na wykonczeniu chyba cos jest z lozyskiem nie tak) szprychy dt champion cena: 70zł
2.obrecz double track piasta no name szprychy dt champion cena: 140zł
tylko nie mowicie zebym sobie kupil cos lepszego poniewaz kolo chce miec na jutro!
Z dwojga złego lepiej wziąść opcje numer jeden po sporo tansza a piaste i w jednym i w drugim wypadku trzeba bylo by wymienic. Po serwisie ta Quando może i by żyła jesli nie ma luzow na bebenku i zapadki sa cale bo kulki wlozyc to nie problem. Obrecze to podbna klasa, ciezkie kloce ale wytrzymale. Z tym ze Darcie może łatwiej kołnierze pogiąć przy niedolocie itp.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
hej, Ja od siebie poleciłbym dartmoor'a blizzard'a - obręcz pięknie wyglądająca i pancerna jak cholera ( niestety trochę waży - katalogowo 830 g ). Mam ją z przodu i z tyłu i trzymają się elegancko. Double track też jest bardzo mocny, ale niestety waga odstrasza co niektórych - 1015 g wagi realnej. Nurtuje mnie ciągle jedna rzecz- zna ktoś może wagę realną blizzarda? . Mam ją z przodu i chce ją zmienić bo jest ciężka i chciałbym
wiedzieć ile mogę zaoszczędzić na wadze. Więc jeśli ktoś ma możliwość zważenia 26- cio calówki lub wie ile waży w rzeczywistości, to niech napiszę, będę bardzo wdzięczny.
.
wiedzieć ile mogę zaoszczędzić na wadze. Więc jeśli ktoś ma możliwość zważenia 26- cio calówki lub wie ile waży w rzeczywistości, to niech napiszę, będę bardzo wdzięczny.

Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv