ale mialem fuxa...
-
- Kontakt:
Ja tak niedawno miałem. Poskładałem starego bike do kupy i jazda do kumpla. Po drodze zaczęło mi coś w kierze strzelać przy skokach, więc pomyślałem że to koronka mi pękła (sztywny widelec). W powrotną drogę też mi strzelało i jak już dojechałem do domu to przypadkiem przejechałem butem po przedniej nakrętce i....sama spadła. Od temtego momentu zawsze zanim wyjadę sprawdzam nakrętki przy kołach
...a na zimę zaczynam łamanie makrokesza:D Będzie ślisko :D
to kumplowi kiedys odleciała srubka od koła ( tak tak ja takze nie mam szybkozamykaczy :D) i fajnie wygladalo jak skakał bo kolo sie przekrzywiało :D mi kiedys nie do konca odkreciła srobka tzn jeszcze pozostala przy kole :D ale ja jade skacze co mi tak hałasuje z przodu patrze a tu śrubka niedokrecona tak sie moglem se kolo reka przekrzywiać :D
GG: 1725215 Jelenia Góra
-
- Kontakt:
ale mialem fuxa...
a moj kumpel byl szczesliwym posiadaczem amorka Top-Gun z rozkrecana korona. pewnego dnia skakalsmy sobie z takich malych schodkow. niestety gdy kolega sie wybil golenie odczepily sie od korony. upadl na twarz i odgryzl sobie jezyk. przyszyli mu ale sie nie przyjal
-
- Kontakt:
Nie no zapodaj sobie monstera ;d
A ja dawno temu jak jeszcze mialem juniorka, i ramke makro , jade sobie jade i nagle cos mi tyl zgubil sztywnosc... Ale kij mysle, luzy... (mimo ze nigdy ich nie bylo - tuleja mosiezna dorobiona ). Jade dalej na jame, qrwa trzesie coraz bardziej , ciemno gowno widac, nie ma bata nie staje - za duze ryzyko ;d
Zawijam niedaleko klatki 180 zakrecik jeb gleba zonk... Tylne kolko wypadlo w bok ;d
Zonka mialem whuj...
A ja dawno temu jak jeszcze mialem juniorka, i ramke makro , jade sobie jade i nagle cos mi tyl zgubil sztywnosc... Ale kij mysle, luzy... (mimo ze nigdy ich nie bylo - tuleja mosiezna dorobiona ). Jade dalej na jame, qrwa trzesie coraz bardziej , ciemno gowno widac, nie ma bata nie staje - za duze ryzyko ;d
Zawijam niedaleko klatki 180 zakrecik jeb gleba zonk... Tylne kolko wypadlo w bok ;d
Zonka mialem whuj...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com