DH CONTEST Międzybrodzie Żywieckie6.08-PucharPolski czy NIE?
niestety w sobotę od rana są rozstawiane zasieki z drutu kolczastego a i ponoć saperzy maja zaminować trasę;)worm pisze:będzie można trenować w sobotę ?
a tak na poważnie, zawsze można było trenować w sobotę:)
więc śmiało przyjeżdżaj i śmigaj, spodziewam się, że będzie masa ludzi na trasie trenowało i będą korki. Swoja droga ja pojawie sie już na trasie w piątek
-
- Kontakt:
Gardor
Zobacz profil autora
A ja z takim pytankiem jaka duża i czy dobrze zrobiona jest ta hopa kończąca trasę ;D
Pozdro
byłem dzisiaj na żaże i oto opis chopki: średni najazd, wybicie jak z płaskiego (coś ala drop), lot nad płaskim lądowanie nawet ale, lądowanie po 10m. lotu, polecisz za blisko papa, za daleko (jak na sztywnym to papa, jak na fulu może ci się uda) ogólnie chopka spora ale ja wybieram objazd;p
Zobacz profil autora
A ja z takim pytankiem jaka duża i czy dobrze zrobiona jest ta hopa kończąca trasę ;D
Pozdro
byłem dzisiaj na żaże i oto opis chopki: średni najazd, wybicie jak z płaskiego (coś ala drop), lot nad płaskim lądowanie nawet ale, lądowanie po 10m. lotu, polecisz za blisko papa, za daleko (jak na sztywnym to papa, jak na fulu może ci się uda) ogólnie chopka spora ale ja wybieram objazd;p
eragon2007 Też dzisiaj byłem i racja hopa robi wrażenie
Nawet Arek się śmiał, że nie wie czy to poleci hehe :P Też raczej wybieram objazd z tym ze strasznie dużo się na nim straci bo hopa jest na wprost a ty objeżdżając musisz taki trójkąt zrobić :/ Ale to oczywiste, że objazd wolniejszy 

http://www.team.hadronsport.com/
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
Ja także czekam na fote ostatniej hopy, bo pownienem ją zobaczyc na zywo dopiero jutro popołudniu :P moze jakas ustawka?
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/