POLSKA SCENA DIRTU BIJE SIE BO?
POLSKA SCENA DIRTU BIJE SIE BO?
no wlasnie bo...?
birol : slowne przeprychanki nypla i doktora, i po chwili dolacza sie szwed. ktos ladnie podsumowal ze brzmi to jak telenowela. ale ja poza tematem jestem to sie nie wypowiadam
jedno jest pewne, atmosfera wsrod bikerow wszedzie jest do kitu. a szkoda
jedno jest pewne, atmosfera wsrod bikerow wszedzie jest do kitu. a szkoda
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
heh no moze troche za bardzo generalizuje ;)
aczkolwiek jak sie przejezdza obok trialowcow to jest lipa bo krzywo patrza.. ixiarze tez nie przychylnie (w przypadakach jak sie widzialem z nimi)
jeszcze rok temu jako zupelny laik podszedlem do kogos pogadac bylo spoko a tera wszyscy patrza krzywo.. znaczy sie dziwnie :|
owszem jest duzo luda z ktorym da sie pogadac ale wyjatki psuja atmosfere
aczkolwiek jak sie przejezdza obok trialowcow to jest lipa bo krzywo patrza.. ixiarze tez nie przychylnie (w przypadakach jak sie widzialem z nimi)
jeszcze rok temu jako zupelny laik podszedlem do kogos pogadac bylo spoko a tera wszyscy patrza krzywo.. znaczy sie dziwnie :|
owszem jest duzo luda z ktorym da sie pogadac ale wyjatki psuja atmosfere
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
>tera wszyscy patrza krzywo.. znaczy sie dziwnie :|
Wiesz dlaczego? Tu jest odpowiedź:
http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.html ... id=1107690
Lubię dobrą zabawę i sam zachowują się wedle normalnych ludzi nienormalnie. Ale chamówy nie pochwalam.
Wiesz dlaczego? Tu jest odpowiedź:
http://usenet.gazeta.pl/usenet/0,2.html ... id=1107690
Lubię dobrą zabawę i sam zachowują się wedle normalnych ludzi nienormalnie. Ale chamówy nie pochwalam.
a ja sie nie zgodze.. moze prosi ( doktor i nypel :P ) sie kloca... bo kur.wa sie nie lubia... nie musza... kolesie na ixach sie czasem krzywo patrza.. bo oni sa hardcore'owcy i nie lubia inncyh.. ale sa wyjatki.. patrz na fat piga.. jak z nim jezdze to zawsze jezdza kolesie na ixach i sa normalni... zalezy od czlowieka... atmosfera... zawsze jest atmosfera zawisci... to czemu nie pokazuje filmu z wyjazdu teamowego do Austri.. bo by bylo ze burzuj pojechal sobie i ma kase i nic nie robi... zawisc.. tylko o to sie ludzie kloca.. ZAWISC KU.RWA...
www.hcfr.pl !!
winyl a ty sie przywitales z nami spocona reka,i ciagle pozerowo stales z boku patrzac sie jak inni jezdza i mowiac ze nic nie potrafia a sam buny hopa nie potrafisz zrobic,nie wspominajac ze jak cos probujesz to pzrepedzasz dzieci mowiac ze przez nie ci nic nie wychodzi no i jeszcze raz toitoja zapchales swoim rowerem,i do teraz ci on smierdzi,fakaj sie koles nie znam cie!
no Rudy i Mrowa sieja zamet... masakra... ostanio wyrwalam gipsem od jednego i drugiego, sie chlopaki polamaly i teraz nosza sie po skateparku
phi
w ogole to Rudy jakis zbok jest, non stop mi sie kaze wypinac na rowerze a jak jest okazja to sie o mnie ociera, zeby sie chociaz umyl raz pozadnie...
tak jest winyl ja tez nimi gardze
phi
w ogole to Rudy jakis zbok jest, non stop mi sie kaze wypinac na rowerze a jak jest okazja to sie o mnie ociera, zeby sie chociaz umyl raz pozadnie...
tak jest winyl ja tez nimi gardze
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=274014