POLSKA na euro 2008
POLSKA na euro 2008
No witam
wiem ze wielu z nas poza rowerem kocha pilke nozna i kocha emocje z nia zwiazane
Co powiecie o polskiej reprezentacji na ten turniej i jej szansach???
Wlasnie skonczyl sie mecz Niemcy : Polska (2:0). Ja osobiscie wiernie kibicowalem i uwazam iz postawa Polskich pilkarzy moze nie byla celujaca ale bardzo dobra. Mimo wszystko pokazali ewolucje Polskiej pilki na przesyrzeni tych 2 lat. Kilka ciekawych akcji!
Zaskoczyla mnie ejdynie postawa obroncow w 72 minucie podczas stratu 2 bramki!
Bardzo dobra postawa Boruca w Polskiej bramce!
co wy sadzicie na temat tego meczo i wg szans Polskiej reprezentacji podczas euro 2008?
pozdrawiam
wiem ze wielu z nas poza rowerem kocha pilke nozna i kocha emocje z nia zwiazane
Co powiecie o polskiej reprezentacji na ten turniej i jej szansach???
Wlasnie skonczyl sie mecz Niemcy : Polska (2:0). Ja osobiscie wiernie kibicowalem i uwazam iz postawa Polskich pilkarzy moze nie byla celujaca ale bardzo dobra. Mimo wszystko pokazali ewolucje Polskiej pilki na przesyrzeni tych 2 lat. Kilka ciekawych akcji!
Zaskoczyla mnie ejdynie postawa obroncow w 72 minucie podczas stratu 2 bramki!
Bardzo dobra postawa Boruca w Polskiej bramce!
co wy sadzicie na temat tego meczo i wg szans Polskiej reprezentacji podczas euro 2008?
pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
gówno. pokazali jaka ewolucja ? ani jednej akcji ktora wypracowałaby 100% sytuacje bramkowaR_O_S_A pisze:Mimo wszystko pokazali ewolucje Polskiej pilki na przesyrzeni tych 2 lat. Kilka ciekawych akcji!
sory ale nic nie grali trzeba byc realistą i niema ich co chwalic za to ze kilka razy podeszli pod bramke
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
Jaka ewolucja ? Obrona SPALA , dno komletne , krolik roger nasz nowy nabytek odstawal na plus od reszty , nie mial z kim grac ! doslownie 2-3 akcje jak komus cos wystawil a ten nic pozniej. Atak i pomoc ok cisnela ich nawet ale pierwsza bramka to porazka , niemcy mieli taktyke na spalonego swoj droga bdb , i doskonale bylo widac jak polak stoi jak slup a niemiec popierdala przed nim na nasza , tamten nie pomysli za nim i pokryc, dostaje podanie bo czysyt i kuniec.Smiech na sali.
ps ja obstawialem 2:0 dla niemiec , coz chlodna kalkulacja ;]
ps ja obstawialem 2:0 dla niemiec , coz chlodna kalkulacja ;]
www.mm-foto.pl
a mi sie wydaje jednak ze mimo wszytsko dobrze zagrali... Obrona fatalnie ale zawsze z nia byly problemy... ale dobry mecz to nie tylko strzaly na bramke. Potrafilismy dobrze zagrac presingiem na polowie rywala z czym zawsze mielismy problemy, wygrywalismy tez pojedynki 1 na 1.
Przypomnijcie sobie mecz 2 lata temu na mundialu... przez bite 90 min sie bronilismy nie stwarzalismy okazji. A tu przynajmniej napedzilismy kilka razy strachu lehmanowi
jak dla mnie... b dobry mecz i trzymam sie swoich slow
polska pilka ewoluowala na przestrzeni tych 2 lat ;]
Przypomnijcie sobie mecz 2 lata temu na mundialu... przez bite 90 min sie bronilismy nie stwarzalismy okazji. A tu przynajmniej napedzilismy kilka razy strachu lehmanowi
jak dla mnie... b dobry mecz i trzymam sie swoich slow
polska pilka ewoluowala na przestrzeni tych 2 lat ;]
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja sie ciesze i to bardzo choć liczyłem na 2:0 ew 2:1 dla Austrii ale i to dobre niech nie wyjda z grupy niech się czegoś nauczą bo srają się jacy oni boscy cyrki wyprawiają a jak przychodzi co do czego to chcieli jak najlepiej a wyszło jak zawsze do tego te żałosne rozpamiętywanie jak jakiś dziadek ponad 40 lat temu strzelił bramke ZSRR no po prostu super
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098