Nkl z WFu
-
- moderator
- Kontakt:
Nkl z WFu
No więc tak z racji tego że nie przepadam za wfami i graniem w noge całe lekcje, jak co rok olałem sobie wf. w gimnazjum zawsze sobie zaliczałem na koniec roku i git teraz mam NKLa i musze dać do dyrektora to podanie ze prosze o NKLa itp i powód.
wiec teraz pytanie do was co by było dobre do napisania w powodzie? ;p
i bez postów typu "trzeba było chodzić" a nie napisze przecież że "bo mi sie nie chciało" a zwolnienie lekarskie raczej nie wchodzi w gre bo przecież trzeba dac przed rokiem szkolnym a nie po (i tak żadnego nie mam, jedynie na lewo a podanie musze oddac jutro)
Dzieki :P
wiec teraz pytanie do was co by było dobre do napisania w powodzie? ;p
i bez postów typu "trzeba było chodzić" a nie napisze przecież że "bo mi sie nie chciało" a zwolnienie lekarskie raczej nie wchodzi w gre bo przecież trzeba dac przed rokiem szkolnym a nie po (i tak żadnego nie mam, jedynie na lewo a podanie musze oddac jutro)
Dzieki :P
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Ogółem lipa deko, jakbyś miał więcej czasu to jakiś układzik z wuefista na 0,7 albo papierek od lekarza choć takie rzeczy daje się na początku.Obecnie tak jak mówi dhcyc raczej tylko papier od doktora i scenariusz byłby taki oo tu mam papier, kurcze zapomniałem go dać wcześniej ale sie zagmatwało... standardzik ściemniania albo palić głupa jak mówi marajan i walić dobrą ścieme, że cie nie wybierali etc poczułeś się źle i miałeś to w dupie opcjonalnie na potwierdzenie teorii znaleźć paru kumpli co przytakną :P
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2071386 SPRZEDAM !
GG:1560098
GG:1560098
ja bym powiedzial, jak majaran, i dodal ze lekcje nie byly urozmaicone, tylko pilka<jezeli task bylo> i to cie zniechecalo do uczeszczania, napisz ze boisz sie gdy ktos kopipe pilke i stresujesz grajac bo nie umiesz, a koledzy sie denerwuja jak ktos gre psuje...
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
-
- Kontakt:
Trzeba być debilem żeby osobie prezentującej taki poziom dać status moderatora...trzeba byc glupkiem, żeby nie chodzic na wf, ale mega ciotą z wielką nadwagą, z której się wszyscy śmieją !
Oczywiście wypowiedź wiele wnosi do tematu...
A co do tematu to chyba najlepsze propozycje dali majeran i ADDyFG, bo zwolnienie chyba za dużo nie pomoże.
-
- Kontakt:
w gimnazjum tez nie znosilem wf-u i jak mnie w 3 klasie koles wjebal w sciane tak ze skonczylem w szpitalu i nie moglem 3 miechy na rowerze jezdzic bo mi sie w glowie krecilo (w sumie to dopiero teraz mi calkiem przeszlo - a koncze 2 klase LO) to juz wtedy do konca roku nie cwiczylem a potem mialem zwolnienie od nogi, ogolnie teraz nie narzekam czesto gramy w kosza ktorego lubie albo ew w noge to sie po prostu obijam troche troche pobiegam i elo, wiec zdanie moderatora jest na poziomie conajmniej dyskwalifikujacym go z publicznej rozmowy, jak mozesz mowic ze ktos jest glupkiem nawet go nie znajac ?? naprawde zachowaj sobie takie teksty dla siebie.
co do tematu albo szybko jakies zwolnienie, a jak nie to pisz ze miewales stany lekowe, krecilo CI sie w glowie masz nerwice jelitowa i jak sie stresujesz gra na wfie masz bole zoladka latwo lapia Cie skurcze i ogolnie nie lubisz monotonnego biegania za pilka ktore kompletenie nie rozwija twoich umiejetnosci i naraza Cie na kontuzje ktorych starasz sie unikac ze wzgledu na starty w zawodach dh i treningach kondycyjnych do tychze zawodow.
co do tematu albo szybko jakies zwolnienie, a jak nie to pisz ze miewales stany lekowe, krecilo CI sie w glowie masz nerwice jelitowa i jak sie stresujesz gra na wfie masz bole zoladka latwo lapia Cie skurcze i ogolnie nie lubisz monotonnego biegania za pilka ktore kompletenie nie rozwija twoich umiejetnosci i naraza Cie na kontuzje ktorych starasz sie unikac ze wzgledu na starty w zawodach dh i treningach kondycyjnych do tychze zawodow.
E ludzie po co wy mu piszecie rady jak on już to dawno oddał... Aczkolwiek na jego miejscu zacząłbym biadolić, że męczyły cię monotonne zajęcia ciągłej gry w piłkę, które nie rozwijały twoich umiejętności. Do tego nie umiesz grać zbyt dobrze i narażałeś się na wyładowania agresji kolegów, którzy mieliby pretensje do ciebie o złą grę.