Ochraniacze, buty i rekawiczki. 3in1
Ochraniacze, buty i rekawiczki. 3in1
1. Ochraniacze 661 Race 08'. Czy ktos ma, jak wygladaja na tle Race Face'ów?
2. Buty 661 Descend Taki 08'. Podobnie jak u góry. Podeszwa wyglada calkiem fajnie i jest bardzo podobna do 5.10. Wygladaja calkiem inaczej niz poprzedni model i podobno sa z innej fabryki przez co maja byc znacznie trwalsze i mocniejsze. Co o nich sadzicie?
3. Rekawiczki do DH... Szukam naprawde dobrych i dobrze chroniacych dlonie. Mam obecnie 661 Descend i powiem szczerze ze taka sama ochrone daja rekawiczki do XC bez palcow. Musza miec ochrone wierzchu dloni oraz byc dobrze wykonane. Czekam na propozycje godne uwagi.
2. Buty 661 Descend Taki 08'. Podobnie jak u góry. Podeszwa wyglada calkiem fajnie i jest bardzo podobna do 5.10. Wygladaja calkiem inaczej niz poprzedni model i podobno sa z innej fabryki przez co maja byc znacznie trwalsze i mocniejsze. Co o nich sadzicie?
3. Rekawiczki do DH... Szukam naprawde dobrych i dobrze chroniacych dlonie. Mam obecnie 661 Descend i powiem szczerze ze taka sama ochrone daja rekawiczki do XC bez palcow. Musza miec ochrone wierzchu dloni oraz byc dobrze wykonane. Czekam na propozycje godne uwagi.
http://www.endura.pl
-
- moderator
- Kontakt:
Rękawiczki 661 sobie odpuść, każdy model.
Polecam dainesy, foxy i specialized mial jedne fajne
Polecam dainesy, foxy i specialized mial jedne fajne
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
www.pinkbike.com/photo/12075880/
1.Do Race Face nic na rynku sie nie zbliża. Od kad je mam moje nogi sa nietknięte a przy mojej ilosci gleb to jest sukces.
3.Rekawiczki Dainese robi niezle. Jestem bardzo zadowolony tyle, ze drogie moga być.
Kup takie z wstawkami na kłykcie bo to niby dobrze chroni. Rózni ludzie jezdza i chwala.
2. 5.10 jest fajne nie ze wzgledu na wyglad podeszwy tylko ze wzgledu na miekka gume. Wymacaj je bo jak guma nie jest tak miekka to nie beda tak dobrze trzymać.
3.Rekawiczki Dainese robi niezle. Jestem bardzo zadowolony tyle, ze drogie moga być.
Kup takie z wstawkami na kłykcie bo to niby dobrze chroni. Rózni ludzie jezdza i chwala.
2. 5.10 jest fajne nie ze wzgledu na wyglad podeszwy tylko ze wzgledu na miekka gume. Wymacaj je bo jak guma nie jest tak miekka to nie beda tak dobrze trzymać.
-
- Kontakt:
5.10 o tyle fajne że super trzyma pedałów , ale na początku to jest masakra... żeby trochę przesunąć stopę na pedale musisz podnieść ją do góry i położyć a to zajmuje troche czasu i jest niewygodne , dlatego trzeba je trochę zetrzeć i jest super !!
GG:13430637
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
http://weeze.pl/ [S] mostek Straitline 2010 28mm
Hm. Z rekawiczek, jezeli chcesz dobra ochrone i trwalosć, moge polecic Ci fox bomber. Trwale są, mam je od ponad pół roku i trzymaja sie wrecz wzorowo, a cena to 189 zł (dwa kolory:bialy,czarny) oczywiscie maja karbonowe wstawki
wiele dobrego slyszalem tez o UFO carbon gloves, lecz są one mało dostępne..