mosbergus- dzięki wielkie! Co do wiarygodności mapy, mogę potwierdzić, znam miejsca gdzie faktycznie stoją te fotoradary i mapa rzeczywiście je uwzględnia, razem z informacją na temat ograniczenia prędkości, świetne są zamieszczone zdjęcia radarów, jadąc drogą prawie na pewno poznamy te miejsca! . Pozdrower.
Dartmoor Blizzard,do wyboru 32lub36,jeżdżone 3 mies,super stan,pancerniki,cena 35 zł.Priv
przecież przed kazdym fotoradarem jest znak ostrzegajacy przed nim, zwalnia się i po problemie....jak się zagapisz to jest problem ale taka mapa tez przed tym Cie nie uchroni... tak wiec w czym pomaga ta mapa?!
co innego gdyby to byla mapa pokazujaca czy w danej budce znajduje się aktualnie urzadzenie do pomiaru.... wtedy nie musisz zwalniać przy kazdym znaku "fotoradar"
Qcor fajnie by było gdyby sie to do GPSu dało zgrac i by cie dzwiekowo. To by działało na zagapienia, a taki program jakos koszmarnie trudny by nie był do zrobienia ale szczerze i tak wiekszosc ludzi wolala by CB bo ilu ludzi ma dobre GPSy u nas.
Z fotoradarami jest zabawnie bo w Polskim prawie niby nie sa legalne ale w Unijnym sa wiec podobno jest tak, ze policjant sie pyta czy mandat czy nie przyjmujesz i jak nie przyjmujesz to nie idzie do sądu bo sprawa z góry przegrana bo unijne prawo stoi nad polskim. Czyt. wlasciwie mozna z nim jezdzic.
Qcor wystarczy, ze bedzie chciał z kimś kto przestrzega przepisów gdzies dalej wyjechać. Bo mam wrażenie, ze po prostu dalej z miasta nigdzie nie wyjezdzał
R_O_S_A czy ta strona i temat nie jest dość jasny dla średnio inteligentnej osoby ? :/
Ogólnie pomysł wydaje się spoko ale większość dzisiejszych nawigacji samochodowych ma funkcję wykrywania radarów i jest przy tym sygnał dźwiękowy oraz głos miłej pani czy pana Tak czy inaczej myślę że warto mieć coś takiego w telefonie. Pomysł z zabłoconym przodem też jest ok :P
Spaced cd prawa UE i Polskiego to nie wiem jak to jest ale pogadam z kimś czy tak jak mówisz "sprawa z góry wygrana" jest faktycznie.
Spaced chyba Ci chodzi o ANTYradar ? bo to fakt,posiadać wolno ale stosowac już nie w EU samo posiadanie jest zabronione.
CB jest milion razy lepsze niż strony,nawigacje i takie tam...pogadac można,objazdy usłyszeć,o misiaczkach dowiedzieć się wszystkiego no i pomoc wezwać jak potrzebna
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!