Chcecie mój kibel zobaczyć? :-/ lol koleny temat z dupy :-/ gdyby każdy na forum miał takie pomysły jak ty to wiesz co tu by było? Szczęście że takich odmieńców jest mało
z tego co wiem dzial nazywa sie offtopic czyli mozna pisac o wszystkim o czym tylko sie chce wiec w czym problem masz? moge tu nawet pisac o odchodach twojego psa wiec nie czaje twojego problemu
Sie pracuje sie ma rodzice w 50%pomogli mi tylko pierwszy rowerek złozyć. A t było ze 3-4 lata temu od tego czasu wszystko za swoje. Równie dobzre mogłeś te fotki na pinka wrzucić i poczekać na komenty a nie forum zaśmiecać i czekać na oklaski. Przypuszczam, że prawei każdy pokój bikera w mniejszym czy większym stopniuprzypomina twój. Sam mam teraz rower rozłożony i kilka części na sell ale sie tym nie chwale i nie pokazuje wszystkim bo i po co.
street-fighter łaaaaał... ale podnieta... Szkoda, że nie widziałeś mojego pokoju, był totalny syf, pełno ciuchów i innych gratów na ziemi. A do tego rower rozebrany na części pierwsze i przez przypadek wylany olej z amora - wszystko tłuste i jeszcze pies który roznosił syf po całym domu... A ten pokój jak dla mnie to oaza spokoju... U mnie jest teraz taki... pfff... "bałagan" a jak mam rozebrany rower to w ogóle przez pół dnia szukam połowy części i narzędzi...
street-fighter kolega nie ma garazu,ja zreszta tez.tak jak napisalem powyzej-u kumpla lezaly tak 2 zjazdowki ktore kupil za wlasne,ciezko (w serwisie) zarobione pieniadze majac lat 18.
pajoł?
pajal:D u mnie ciuchy poszly na lozko zeby sie nie wypapraly:D z nudow w oczekiwaniu na rame dodalem takie foty:D ale to sie w piatek skonczy i wiecej nie powtorzy:D