Mistrzostwa Świata - Val di Sole

lipski
Kontakt:

Post autor: lipski »

Norbert, nie kłam, że Ci się jego styl podoba.. Zawsze Ci się Commencal'e podobały i tyle :mrgreen:

To ja już wolę tego pana z BOS'em :wink:
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

Artur commencale tez mi sie podobaja ale ja nie tyle lubie jego styl co odnosze wrażenie, ze mój styl jazdy bedzie ewoluował w tym kierunku.
dugiCK
Kontakt:

Post autor: dugiCK »

Ale sięnaoglądałem :| Jedna klatka na 1min przez **** na sieci bo mi wsio zassał.
Ale jest jeden z tego plus - poszedłem do szkoły na zaliczenie i sie udało :D.

Co do mistrzów to PEATY jest dla mnie naj i jemu życzyłem i życzę najlepiej. Choć chomik chyba wygra wszystko.

Yoda? Nienajgorzej :] cóż można dodać. I tak pewnie jest zawodolony z siebie skoro koło 70ciu osób jest gorszych(wolniejszych) od niego :P

Jeszcze zeby Gonzo poleciał tam i pokazał na co go stać :]
http://vimeo.com/4393272 Cycu Presto Miki i ja
http://dugi.pinkbike.com/album/year-2009/
qunick
Kontakt:

Post autor: qunick »

ma ktos moze z was link lub filmik z przejazdu sam hila? . jezeli ma ktos w pliku to prosze wyslac na maila qunick@interia.pl bede wdzieczny :)
pixo
Kontakt:

Post autor: pixo »

http://freecaster.tv/live/1000006_1005144 przejazd hilla , pieknie lecial całą trase ale ten zakręt troche przesadził ;/
www.mudserwis.com
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Mnie rowniez najbardziej szkoda peata... Chlopak swietnie jezdzi i nalezy mu sie tytul! Bardzo duzo juz zdzialal w tym sporcie i byloby fajnie;p Tak, czy siak i tak obstawialem od poczatku athertona. Hill cisnal okrutnie, ale jak widac przesadzil. Czasami sie go boje, on juz chyba nie jest czlowiekiem tylko jakas maszyna, ze tak nakurwia X_x
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Michal4X
Kontakt:

Post autor: Michal4X »

nie wie ktos czy jest gdzies powtorka z wczorajszego 4x bo jak ogladalem wczoraj to sie troche cielo ;/;/..??

pozdrooo
Zwolson
Kontakt:

Post autor: Zwolson »

Na rai sport widziałem powtorke z dh wczoraj . Może dziś z 4x będzie ... Z początku mi też się cieło ... później ludzie dali sobie siana i było już ok ;)
http://zwolson.pinkbike.com/album/Zawody/
;o
Kontakt:

Post autor: ;o »

Ja ogladalem na rai sport na zywo przejazdy kobiet. Niestety mezczyzn juz nie dali;/;/ A na freecasterze mi cielo przez co przegapilem przejazdy jody i perina a pozniej juz mi sie nie chcialo ogladac przez to i nie zobaczylem tych najlepszych;/ Troche zal ale dzis na freecascie powtorki zlukalem;p Zal gravesa:(
www.szok.it - wchodzić, czytać, komentować i dać sie zaszokować!
Spaced
moderator
Kontakt:

No finał 4x to w ogóle były jaja. Najlepsi na bramce sie zabili i ostatni mógł sobie na luzie do mety przejechać :P

Swoja droga nasi na 4x... Nie było ich nawet widać jak był rzut na koncówke trasy z mety.
Marcio
Kontakt:

Post autor: Marcio »

Peaty jechal wiele wolniej od Hilla ale za to pomyslal na ostatnim wirazu ii przejechal jakby po bandzie dzieki czemu nie mial szans wyglebic.

Za sam przejazd wygrac powinien Hill bez dwoch zdan, ale niestety chcial przedobrzyc.

I teraz pytanko. Czy mozna gdzies ogladnac powtorke calej relacji? Najbardziej zalezy mi na polakach ale innych tez z checia obejze. Dodatkowo czy sa tez dostepne relacje z 4x?
babolfr
Kontakt:

Post autor: babolfr »

No szkoda Hilla :/ chłopak poprostu zabardzo sie już wyluzował i popełnił błąd, a szkoda bo przejazd miał zajebisty....
tanie części, ciuchy, kaski, ochraniacze troya, foxa, thora itdi... 4920194
Wooyek
Kontakt:

Post autor: Wooyek »

Hill jak Hill - to jest DH, ta gleba była w 100% zależna od niego...

Zajebiście za to szkoda Gravesa, który drugie mistrzostwa z rzędu odpadł przez pecha. W zeszłym roku rozkładał wszystkich do momentu, jak mu wybuchła opona. W tym roku wygrywał wszystkie finały po kolei, aż go wypchnęli z toru z pierwszego miejsca :/
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

nie podobalo mi sie zachowanie Peata jak Sam zjechal cieszyl sie jak glupi tymczasem nie mial z czego, bo lepsza lokata przez to ze ktos lepszy wyglebil to zaden powod do radosci jak dla mnie.

A hill no coz powinien troche zwolniec przed chopa i byl by mistrz bo cala reszta przejazdu byla mistrzowska, az mi smutno bylo jak sie wywrocil ....
godfather
Kontakt:

Post autor: godfather »

ma ktos moze przejazd Jody i Perina?
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

ddex, a ty byś się nie cieszył ze twój najgroźniejszy rywal pojechał gorzej od ciebie? - podejdź do tego od innej strony - Paety cieszył się nie z tego że Hill się wywalił, ale z tego że on sam to miejsce pokonał bezbłędnie, bez gleby.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
swiechu56
Kontakt:

Post autor: swiechu56 »

Przerąbana trasa:O Ale jedno mnie dziwi. Dlaczego na przykład Gee Atherton jechał bez zbroi?? Dziwne a w dodatku wszedł w jakiś śmieszny obcisły kostium <hahaha> Ale szacun jak kolo wymiata:o
http://swiechu.pinkbike.com/
Możdzież
Kontakt:

Post autor: Możdzież »

wyraźnie było widac ze Atherton miał zbroje, a ten "śmieszny, obcisły kostium " to lycra, włożył ja po to żeby nie krępować ruchów, bo jak wiadomo każda setna na takich zawodach sie liczy
http://mozdzez.pinkbike.com/ gg:1617520
Spaced
moderator
Kontakt:

Możdzież to nie jest po to zeby nie krepować ruchów tylko zeby czas ucinać na mniejszych oporach predkosci. Na trasie jak Fort William ucina to podobno nawet 8 sekund!!! Tutaj mniej na bank ale zawsze sie liczy.
Lycry jest tyle na mistrzostwach bo to jedyne miejsce gdzie obowiazuje nieoficialna umowa, ze nie jezdzi sie w niej. Na pucharach zrobisz to to masz przesrane. Długo np. przez to Barell był wyklęty.

ddex postaw sie w jego sytuacji. Widzisz taki przejazd i myslisz, ze straciłeś mistrzostwo, a tu nagle typ glebi i dalej masz szanse na co o co starasz sie od 15 LAT!!! Moze to głupie i po zawodach bym czuł niedosyt ale w tamtym momencie cieszłbym sie.

swiechu56 Waren twierdzi, ze 45 stopni nachylenia to miało. Sądząc po fotkach na Transcend całkiem mozliwe.
ODPOWIEDZ