Witam,
mam zamiar wybrać się na kilka dni do Krakowa i pytam znacie może jakieś bardzo tanie noclegi(max50zł za noc), jednak warunki jakieś muszą być. Pytanie szczególnie do mieszkańców krakowa no chyba że ktoś chce przenocować gości z północy polski:)
sliwa13 gdzies była strona gdzie mozna było jak patrzyłem całe mieszkanie wynajać w dobrych cenach. Jak jest twoich znajomych 6 albo wiecej to na prawde mieszkania widzialem po 40zl/dobre od osoby.
sliwa13 polecam ci to schroonisko jest tanio tam http://www.smkrakow.pl/ warunki panujace w schronisku tez sa w pozadku i rower mozesz do pokoju wprowadzic spokojnie organizowalam tam zjazd BikeGirls ibylo nas 8 i bez zadnego problemu nas z rowerami do pokoju wpuscili dyrekcja jest tam w pozadku wiec jak bys cos potrzebowal to mozesz spokojnie isc tam
google już przeszukiwałem, ale zakładam temat na forum bo raczej możecie sie orientować bo nas riderów raczej na drogie noclegi nie stać, a sporo osób jeździ do Krakowa, Ja tym razem nie wpadam na rower, a z dziewczyną.