Srubki do NS Quarka
Srubki do NS Quarka
Witam.
Mam mega problem otóż zniszczyła mi sie jedna srubka do przykrecania mostka i teraz trzyma mi sie on na jednej srubce :/
oblazłem całe miasto w poszukiwaniu owej srubki i nigdzie czegos takiego nie ma dowiedzialem sie jedynie ze jest to M7.
Czy ktos wie gdzie mozna taką srubke dostac? (na sztuki bo cala paczka tj. ponad 100 mi niepotrzebne)
za wszelką pomoc dziękuję.
Mam mega problem otóż zniszczyła mi sie jedna srubka do przykrecania mostka i teraz trzyma mi sie on na jednej srubce :/
oblazłem całe miasto w poszukiwaniu owej srubki i nigdzie czegos takiego nie ma dowiedzialem sie jedynie ze jest to M7.
Czy ktos wie gdzie mozna taką srubke dostac? (na sztuki bo cala paczka tj. ponad 100 mi niepotrzebne)
za wszelką pomoc dziękuję.
Zobacz na www.cyklotur.com wydaje mi sie że mieli tam śruby do mostka.
-
- Kontakt:
w takim wypadku przepraszam, widzisz szybciej założyłem, że autor tematu się z tym m7 pomylił niż, że przynajmniej teoretycznie projektujący swoje części u nas NS zastosował gwint który jest niezalecany, biorąc do ręki normy gwintów zwykle masz m6, a następnie m8, więc stosowanie m7 nie ma najmniejszego sensu, no chyba że chcesz wkurzyć klientów bezskutecznie poszukujących tego typu śrub. Ten temat ma jednak przynajmniej jeden pozytywny aspekt, już wiem żeby się od tego mostka trzymać z dalekawookie85 pisze:po co mu pieszesz ze masz isc do sklepu z narzedziami jak tam nie dostaniesz m7
quark ma m7 nie m6 , nie wszedzie sie stosuje m6 , sa tez inne tak ******** mostki , ciezko te srubki kupic

-
- Kontakt: