Help Me!!! Mam zamiar kupić ramę Destroyer Jump ale nie jestem pewny jej jakości. Najbardziej nie wierze w wytrzymałość tylnych widełek. Podobają mi sie jej kąty. Pomocy mam ją kupić czy patrzyć się za czymś innym. Jak coś innego to jak rama pomocy!!!!!!!!
Rama jest fajna.Jest wytrzymała, ale nie ma ramy nie do zakatowania- juz nie jednym pekła. Nie masz sie co obawiac o grubosc widelek gdyz rama jest ze stali chromo.Ogolnie za ta cene jest fajna rama.Jakosc pozostawia "troche" do zyczenia.Ciezko powiedziec co innego w tej cenie.
Poszukaj jescze:
Pseudo Pointa
Dragstara
Ballistica
Ja bym wybrał Ballistica - ALE PAMIETAJ!!!!!!!!!! WYBÓR NALEZY DO CIEBIE!!
Pobawimy sie w randke w ciemno:P:P
Kupie połamane bombery, części do nich, pisać na gg...
Czy rama destroyer Jump jest wytrzymała?? Chcę ją kupić jak nie to jaką rame byście mi poradzili!!!!!!
Wygląda na mniej masywną, chude tylne widełki.
Ale najważniejszy jest materiał wykonania, destroyery są ze stali cromo, czyli teoretycznie powinny być mocniejsze od ramek alu.
jak będziesz zamieżałuczyć się 180 to radze wziąść ze wzmocnieniami na górnych tylnych widełkach mi tam pękła ramka jest nawet nawet ale ma chujowo długie tylne widełki i jak będziesz chciał uczyć się wysokiego banego to mogą ci plecy zacząć szwankować tak jak mi sprubój się dogadać z ludźmi z destroyera żęby zrobili ci kustoma ale oistrzegam że dagadanie się z tymi ludźmi nie będzie łatwe