Witam muszę kupić korbe nową ponieważ wielopust w starej korbie się zaokrąglił i mam luzy ;/ Niewiem czy to ma jakiś wpływ ale suport mam firmy RPM dł 118 mm. Na korbe mam około 150 zł. Na tyle mam reduktor na singla. Głównie chodzi mi oto żeby korba była mocna i najfajniej by bylo gdyby byla na 32 zęby a nie na 36 Moje propozycje to oczywiście
A masz zębatke ze starej korby? Jesli tak to ja bym brał same ramiona Hussefelt za 119zł sklep VTC bikes spzredaje na allegro. Sam mam je od dawien dawna, pzrezyły juz wszystko a nadal sie trzymają.
A opcja numer jeden odpada bo to nie ISIS tylko Howitzer:)
Nie wiem nie jeździłem. Nowośc na ten rok więc na sporo recenzji nie licz.
A jak zebatka jest dobra to bezsensu hajs wydawać. Ja bym brał te ramiona Truvativa na isis. Chyba że lubisz palić hajs ;D
chodzi oto że zembatka też jest dość mocno zjechana ;/ poprostu dostalem te korby od kumpla za darmo i okazalo sie ze sa niezle zjechane. Ok to biore tego dartmoora zobacze jak sie spisze
ja bym ci polecil hussefelta bo ma na prawde dobre opinie a jest nawet w fajnej cenie.. a co do dartmoora to mysle ze bedzie podobny do reacta i szybko polegnie.. no ale rob jak chcesz :P
no te nizsze modele dartmoora przeciez nie wytrzymywaly za dlugo (poczytaj sobie np w sprzetowni) wiem ze duzo osob chwali sobie te hussefelty a sa w miare tanie i dobre;)
Hussefelt i nic innego!! Miałem Dartmoora Rebela i miał straszne luzy. Musiałem go po każdej jeździe dokręcać. I wyrobiły sie insety. dziadostwo. Z Hussefeltem takich problemów nie mam.
a ja polece dartmoora!! mam wlasnie chyba tego rebela jest to juz moja druga sztuka bo poprzednia sie skrzywiła podczas wielkiego dzwonu w drzewo(watpie czy husselfelt by temu podołał) kupilem nową korbe(taką samą) i jest elegancka mam ja 4-5 miesiecy i nic sie nie dzieje poprzednią mialem ponad połtorej sezonu i tez wszystko było ok.
ja też moge polecić Hussefelta naprawde mocne korby. Niektórzy narzekają na inserty, ale jak przed wkręceniem pedałów wyczyścisz gwinty z syfu i piasku i nałożysz troszke smaru to odkręcisz je bezproblemowo za rok i więcej