Piszcie jakich ludzi jezdzacych na streecie znacie. Piszcie za co ich cenicie i kto wedlug was jest najlepszy.
Wedlug mnie to Arron Chase Rządzi, ale Chris Donahue tez jes zajebisty.
Mopu na gt beastwicku za ta jego 180tke, i wiele innych ...
Kralu za ogolne zdolnosci: pedal kicka, manuala, 180, teable topa itepe...
Klosia bo wymiata wszem i wobec :)
dylan tremblay za wszechstronność i nieziemskie kombinacje, oraz russ morell za to co odpierdala na schodkach. no i aaron chase tesh nieźle wymiata. ta 180 crankflip w superheroes II jak z bowla wyskoczył. nie no miut.
glupi topic zamiast takie cos zakladac idz posmigac naucz sie czegos a nie pytasz kogo kto lubi i za co go ceni ... ja lubie Fabika za to ze zajebiscie jezdzi i cenie go za to ze jest wszechstronny ... po co jakies zagraniczne slawy wypisywac wypisujcie ludzi z forum ... kogos z kim mozna pogadac popytac o to jak zrobic pewna rzecz ...
o to mi chodzilo v-dub moze wymienic kazdy na swiecie a takiego Fabika tylko my polcy jak z czegos w polsce zaslynal (nei on ale wielu ludzi naprzyklad uwaza za zajebistego streetowca erenesa i w polsce jest on znany przez forum ) i dlatego jestem dumny ze mam w polsce takich ludzi a **** mnei obchodzi v-dub z zagranicy :/
jak wszyscy z lubli na to wszyscy
ja daje tych co nibyptag i od siebie gierosa budynia kamila na kha ten to w stricie wymiata pożądnie igora wafla kube no i nibyptaka