Czasem lepiej podpytać, wielu rzeczy w sklepach nie ma i nie wpadną w oko. Dzięki forum podpowiedziano mi markę Sunline, na którą nie zwróciłem wcześniej uwagi.
Po za tym drogie nie znaczy dobre i czasem można się przejechać.
Sensowne odchudzanie... czy warto?
ACextreme nie sugerowalem ci supportu truvativa bo sa ciezkie i gowniane tylko ramiona od ich korby. Support bierz hope ceramiczny bo lekki.
I zapytaj tokarza ile wyjdzie ci oska alu bo one naprawde nic nie kosztuja, a mase ubijasz.
SegatiV co do bikow to lepszy rower lepiej jezdzi wiec niezaleznie od umiejetnosci lepiej miec lepszy moim zdaniem. Zreszta ja np. jestem perfekcjonista z zacieciem technicznym i ulepszam baja ciagle bo mi to spokoju nie daje, nie dlatego, ze to lans(po to bede za jakis czas dirtowke odpicowywal :P ). A co do lekkich bikow to zalezy co rozumiesz przed lekki. Bike 17-18.5kg moze byc bardzo wytrzymaly i nic sie z nim nie dzieje. Sam strasznie katuje i do tej pory 2 razy sprowadzalem bika w tym sezonie(18-18.5kg - nie wiem bo dobilem troche wagi). Wiekszosc sprowadzen to detki, a detki sie sealantem zalatwia i nie ma seakow.
I zapytaj tokarza ile wyjdzie ci oska alu bo one naprawde nic nie kosztuja, a mase ubijasz.
SegatiV co do bikow to lepszy rower lepiej jezdzi wiec niezaleznie od umiejetnosci lepiej miec lepszy moim zdaniem. Zreszta ja np. jestem perfekcjonista z zacieciem technicznym i ulepszam baja ciagle bo mi to spokoju nie daje, nie dlatego, ze to lans(po to bede za jakis czas dirtowke odpicowywal :P ). A co do lekkich bikow to zalezy co rozumiesz przed lekki. Bike 17-18.5kg moze byc bardzo wytrzymaly i nic sie z nim nie dzieje. Sam strasznie katuje i do tej pory 2 razy sprowadzalem bika w tym sezonie(18-18.5kg - nie wiem bo dobilem troche wagi). Wiekszosc sprowadzen to detki, a detki sie sealantem zalatwia i nie ma seakow.
To ja jeszcze troszkę zbiłem na kołach.
Wagi rzeczywiste:
Hope Pro II +Alpine III +mosiężne nyple + EX721 - 982 g
Nuke Proof 150x12 + Alpine III + mosiężne nyple + EX721 - 1126 g
zysk w porównaniu do poprzedniej wersji na DT FR 6.1D na parze: - 124 g
Po zmianie opon na Continentale Mountain King Supersonic 2.4 cały bike 16,8 kg ( jeszcze trochę
)
Wagi rzeczywiste:
Hope Pro II +Alpine III +mosiężne nyple + EX721 - 982 g
Nuke Proof 150x12 + Alpine III + mosiężne nyple + EX721 - 1126 g
zysk w porównaniu do poprzedniej wersji na DT FR 6.1D na parze: - 124 g
Po zmianie opon na Continentale Mountain King Supersonic 2.4 cały bike 16,8 kg ( jeszcze trochę

[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]