SLIPKNOT !!
-
- Kontakt:
SLIPKNOT !!
Witam ma ktos moze wiedze na temat najblizszego koncertu ???? gdize i kiedy ?? dzieki z gory
Jak powiedział tak zrobił ;D http://pl.youtube.com/watch?v=MEEMn5mdnl8hemi427 pisze:"bedzie to najcięższa rzecz jaką kiedykolwiek nagraliśmy"
A co do koncertu to jakaś plota odnośnie Woodstocku chodzi ale raczej w to nie wierze

wreszcie normalny slipknot, a nie jakieś lekkie nijakie g...
a co do woodstocka, to miał się chyba w ogóle nie odbyć z tego co pamiętam.
A nawet jeśli to ta impreza śkończyła się w żarach
Tam frekwencja z roku na rok rosła (do 500 tyś) a w Kostrzynie maleje (100 tyś ostatnio)
Bylem na paru w Żarach i pierwszym w Kostrzynie (czyli zaliczyłem wszystkie największe
) i sobie obiecałem ze więcej nie pojadę. Cały klimat został chyba w Żarach
a co do woodstocka, to miał się chyba w ogóle nie odbyć z tego co pamiętam.
A nawet jeśli to ta impreza śkończyła się w żarach
Tam frekwencja z roku na rok rosła (do 500 tyś) a w Kostrzynie maleje (100 tyś ostatnio)
Bylem na paru w Żarach i pierwszym w Kostrzynie (czyli zaliczyłem wszystkie największe

taka debata o Woodstocku sie zaczela, Woodstock jaki byl taki bedzie, w tym roku na szczescie w Kostrzynie gdzie jest najlepiej. ja bym uwage na Jarocin skierowal, dawniej Dezerter i tym podobne zespoly. w tym roku sie wystraszylem jak czytalem ze strachy na lachy tam graja ;p hahaahahah. chyba im sie festiwale pomylily. tak samo na woodstock pomimo zgloszenia Leniwca nie przyjac :P coz - Polska
chociaz i tak jade na pewno.
co do calego Slipknotu chociaz nie moj klimat totalnie (ja Punk) to na woodstocku na miliard % nie gra nic podobnego ;p a w Polsce sie predko koncert nie zapowiada :P pozdro :*

co do calego Slipknotu chociaz nie moj klimat totalnie (ja Punk) to na woodstocku na miliard % nie gra nic podobnego ;p a w Polsce sie predko koncert nie zapowiada :P pozdro :*
Lisek-Tm a byleś w żarach? w takim porówna niu kostrzyn jest do d..i zdziadział dosłownie 5x od 2003
co do woodstocka, grał vader( na najlepszym woodstocku 2003
- gra też w tym roku), wiec nie widzę dlaczego lżejszy slipknot by nie zagrał
(jedynie wątpie aby kiedykolwiek mieli chęć u nas zagrać)
ja mam takie info:
i moze na "Out To Get Me" clawfingera, bo reszty raczej nie lubie
co do woodstocka, grał vader( na najlepszym woodstocku 2003

(jedynie wątpie aby kiedykolwiek mieli chęć u nas zagrać)
ja mam takie info:
na samego Vadera i Carrantuohill na 100% bym sie wybrał, gdybym miał blizejWbrew zapowiedziom sugerującym koniec Przystanków, czternasty Przystanek Woodstock odbędzie się w dniach 1-3 sierpnia w Kostrzynie nad Odrą[3]. Organizatorzy zapowiadają liczne zmiany: festiwal będzie trwał trzy dni (miast dotychczasowych dwóch), koncerty wykonawców będą dłuższe i bardziej rozbudowane, podczas samego festiwalu odbywać się będą zawody sportowe oraz konkurs smsowy w czasie którego wygrać będzie można samochód. Obsada festiwalu jest bardziej międzynarodowa: na scenie zaprezentują się m.in. wykonawcy z Indii (Anuradha Pal), Chorwacji (Cinkusi), RPA (Tribe After Tribe) i Meksyku (Panteón Rococó). Wśród wykonawców któzy zapowiedzieli swoją obecność są również m.in. Daab, Lipali,Świetliki, Thee Flanders, Lao Che, The Stranglers, Kreator, Wojciech Waglewski z Fiszem oraz Emade, Vader, Closterkeller oraz Clawfinger. Specjalnym wydarzeniem ma być występ Wiesława Ochmana w towarzystwie siedmiu tenorów oraz orkiestry Mazowieckiego Teatru Muzycznego Operetka - muzycy mają wykonać piosenki pochodzące z repertuaru Jana Kiepury. Gośćmi sceny folkowej, organizowanej przez zespół Carrantuohill, będą między innymi zespoły Żywiołak, Ratatam oraz Polkaholix.
Po raz kolejny odbędzie się również prowadzona przez Zbigniewa Hołdysa Akademia Sztuk Przepięknych. W jej ramach odbędą się dyskusje z udziałem, m.in., Leszka Balcerowicza, Kamila Durczoka, Jana Tomaszewskiego, Tomasza Raczka, Jacka Żakowskiego, Wiesława Ochmana i Manueli Gretkowskiej. Gościem specjalnym będzie Kesang Takla - minister informacji i stosunków międzynarodowych w rządzie Dalajlamy

i moze na "Out To Get Me" clawfingera, bo reszty raczej nie lubie
ja tez za blisko nie mam :p ale coz, do kultury osobistej byc tam nalezy. nie wiesz czy to co na stronie rozpisane to juz ostateczne zespoly i zmian nie bedzie? ;p bo widze ze w zgloszonych zespolach naprawde fajne zespoly sie pozglaszaly (leniwiec, koniec swiata, itp) szkoda by bylo gdyby ich odrzucili.