Gwara hampli z USA
Gwara hampli z USA
Wlasnie jak to jest z gwara hampli z USA w Polsce??Uznaja ja??Chodzi mi konkretnie o juicy 7
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NoFuckinName gware z za granicy sie akceptuje np. z uni bo takie jest prawo. Legendy troche ludzie tworza. Niektore firmy blokuja tylko sprowadzanie przez ocean przez wlasnie brak gwary ale i to pewnie sie skonczy niedlugo.
Zreszta zrób jak Marcio pisze bo to najprostsze rozwiazanie. Tel do serwisu albo mail do dystry.
Zreszta zrób jak Marcio pisze bo to najprostsze rozwiazanie. Tel do serwisu albo mail do dystry.
Spaced masz jakieś źródlo, które mówi o tym, że gwara produktu zakupionego w UE powinna byc rozpatrywana w innych krajach UE (tzn jak kupie w Niemczech, zeby uznali gware w Polsce)?
Dzwonilem do Harffy niedawno i powiedzieli, ze nie uznaja gwary amora kupionego w Niemczech.
Pytałem oczywiscie z ciekawosci, ale mimo wszystko nie wiem gdzie znajde zapis regulujący prawa klienta związane z gwarancją na terenie UE...
Dzwonilem do Harffy niedawno i powiedzieli, ze nie uznaja gwary amora kupionego w Niemczech.
Pytałem oczywiscie z ciekawosci, ale mimo wszystko nie wiem gdzie znajde zapis regulujący prawa klienta związane z gwarancją na terenie UE...
www.feel-free.pl