Cameron McCaul~ New World Disorder 9
Cameron McCaul~ New World Disorder 9
www.pinkbike.com/photo/3993305/ :)
-
- Kontakt:
nudne jak zupa ogórkowa ...i jak cały dirt.... ille razy można oglądać jak ktoś robi BF czy 360 ... z roku na rok nie pokazują nic nowego .. w dodatku smętna muzyak .. dopiero od 1:45 coś sie zaczęło dziać ... ale zaraz się skończyło ...
O wiele bardziej rajcuje mnie oglądanie jak ktoś ze znajomych coś zrobi albo wykręci jakiegoś trikasa....
O wiele bardziej rajcuje mnie oglądanie jak ktoś ze znajomych coś zrobi albo wykręci jakiegoś trikasa....
motomysz nie przesadzajmy. Caly dirt nie jest nudny. Nudne jest po prostu to, ze na chama laduja nowe NWD jak zawodnicy jeszcze nic nowego do pokazania nie maja. Sport jest bardzo progresywny i duzo sie w nim zmienia. Szczerze to milo mi sie oglada jakies SS/DJ zawody jesli ludzie kreca nowe rzeczy. Z NWD jest taki problem, ze nie dosc , ze te same tricki to jeszcze dokladnie takie same sceny, ujecia, muza, ludzie. Wiec wlasciwie filmy sie powtarzaja.