POLSKA SCENA DIRTU BIJE SIE BO?
-
- Kontakt:
no Rudy i Mrowa sieja zamet... masakra... ostanio wyrwalam gipsem od jednego i drugiego, sie chlopaki polamaly i teraz nosza sie po skateparku
phi
w ogole to Rudy jakis zbok jest, non stop mi sie kaze wypinac na rowerze a jak jest okazja to sie o mnie ociera, zeby sie chociaz umyl raz pozadnie...
tak jest winyl ja tez nimi gardze
phi
w ogole to Rudy jakis zbok jest, non stop mi sie kaze wypinac na rowerze a jak jest okazja to sie o mnie ociera, zeby sie chociaz umyl raz pozadnie...
tak jest winyl ja tez nimi gardze
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=274014
nie wiem jak jest w innych miastach ale u nas w szczecinie jak kogos na dualówce się zobaczy to zawsze siemia siema i krótka rozmowa u nas jest miło po prostu i basta może dlatego że szczecin to piękne miasto a co do kłótni nypla i szweda to się chłopaki poprostu nie lubią może im na stare lata przejdzie może nie nie wiem na *** to nagłaśniacie to ich sprawa a wy z tego jakiegoś big brothera robicie
ps. majdzia to się molestowanie nazywa he he trzymaj się
nie dajcie się typowemu sterootypowi baikera
ps. majdzia to się molestowanie nazywa he he trzymaj się
nie dajcie się typowemu sterootypowi baikera
o co wam chodzi?
sssijcie pale... tak po prostu...
pelen looz...
xxx
pelen looz...
xxx
ehhh,po chu.j sie kłucić?W milanówku sie spotkają wszyscy i proponuje żeby każdy powiedził co mu leży na wątrobie,jak coś to jakaś napierrdalanka.Widze że na necie każdy tego biednego nypla jedzi to nich mu ktoś powie w twarz w milanówku że jest dupa itp...po tym jak wszyscy sie zbluzgają nawzajem robimy afterparty i piejmy,obowiązuje jedna zasada :"Nie żygamy na siebie"
a teraz ide spać...
a teraz ide spać...
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt:
tak wogóle wszyscy którzy siedzą na dh zonie to piepszone pozery....
jedziecie na nypla ... za coo??? bo jest najlepszy... ale przecierz w innych krajach backflip to standard. ( nypel mnie wkurzył bo jak sie spytałem czy moge skakać na chopach wieczorem to powiedział że nie i ze jak coś rozwalimy to nas dorwie - no niebyło to ciekawe poniewasz mógł tylko powiedzieć że nie a nie że nas dorwie to było dziecinnne)
tak wogóle polski dirt jest ubogi tak samo jak 4x ...
ale to tylko przez to że polska jest zacofana, jednak zobaczymy za kilka lat jak poziomy sie wyrównają, jak niemcy wykupia połowe polski ...]
jedziecie na nypla ... za coo??? bo jest najlepszy... ale przecierz w innych krajach backflip to standard. ( nypel mnie wkurzył bo jak sie spytałem czy moge skakać na chopach wieczorem to powiedział że nie i ze jak coś rozwalimy to nas dorwie - no niebyło to ciekawe poniewasz mógł tylko powiedzieć że nie a nie że nas dorwie to było dziecinnne)
tak wogóle polski dirt jest ubogi tak samo jak 4x ...
ale to tylko przez to że polska jest zacofana, jednak zobaczymy za kilka lat jak poziomy sie wyrównają, jak niemcy wykupia połowe polski ...]
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
-
- Kontakt:
Wracając do atmosfery jazdy na rowerze...
W mojej małej wiosce(100tys) wszyscy bikerzy się znają i nie wybrzydzają z kim jeżdzą, że tak powiem :D. Mam 14lat i raczej jeżdze z dorosłymi. Żadnych sprzeczek między bmx a nami nie ma. Dresy u nas są troche zacofani i nie więdzą ze kradzieże bików są opłacalne :D
W mojej małej wiosce(100tys) wszyscy bikerzy się znają i nie wybrzydzają z kim jeżdzą, że tak powiem :D. Mam 14lat i raczej jeżdze z dorosłymi. Żadnych sprzeczek między bmx a nami nie ma. Dresy u nas są troche zacofani i nie więdzą ze kradzieże bików są opłacalne :D