Marzocchi DJ 2 <2004>,oraz piasta 110mm tył pod tarcze
Marzocchi DJ 2 <2004>,oraz piasta 110mm tył pod tarcze
Otóż słyszałem ,że jest możliwośc rozszerzenia DJ2 z 2004 do 130mm skoku ,narazie mam 100mm, chcialbym to zrobic poniewaz 100 to dla mnie troszke za malo na wieksze dropy,chciałbym także bez zakładania nowego tematu dowiedziec się czy istnieje jakas piasta na tył (110mm) pod hamulce tarczowe poniewaz w mojej ramie (NS Capital) inna piasta niestety nie wchodzi ,najlepiej pod 48 szprych ; ]
piczon11 jak ci na malych dropach dobija dj to zwyczajnie moze masz za miekkiego tego Dja bo dobrze wyladowany drop nie powinien dobijac 100mm skoku w nim. Ludzie na kazz robili dosc dropa na takich widlach i jakos nic sie nie dzialo.
A co do bmxowej piasty to brak odpowiedzi chyba sugeruje jak bardzo pytanie absurdalne bylo. Cap to rower pod street i lekkie dirty nie pod mega hopy wiec z zalozenia konstrukcja jest pod Vki. Chcesz wieksza sile hamowania to daj drugi hamulec na przod. Hamowanie to w 80% przedni hamulec.
BTW. Jakos nie wiem po co komus 48 szprychowa obrecz jesli posiada choc troche techniki.
A co do bmxowej piasty to brak odpowiedzi chyba sugeruje jak bardzo pytanie absurdalne bylo. Cap to rower pod street i lekkie dirty nie pod mega hopy wiec z zalozenia konstrukcja jest pod Vki. Chcesz wieksza sile hamowania to daj drugi hamulec na przod. Hamowanie to w 80% przedni hamulec.
BTW. Jakos nie wiem po co komus 48 szprychowa obrecz jesli posiada choc troche techniki.