Boniu ja zamawiam w poniedzialek / wtorek odezwij sie do mnie na gg 8581219 może będę ci w stanie pomóc. Jak zamówisz razem ze mną to może rabat dostaniemy:). A tak w ogóle najlepiej mieć paypala którego "podpina" się pod kartę kredytową .
Jak chcesz.. 150x12 przeważnie na śruby jest.. Zależy jakie masz mocowanie.. Ja osobiście mam 150x12 i nie mam żadnej nakrętki.. Gwintowana alu ośka (tak ma Sunaday - gwint w ramie)
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl
Boniu jaja jakieś sobie chyba robisz? Pomyśl sobie tak , że w butekle 1l masz wlać 2 litry (tak obrazowo , do wniosku sam dojdź...) Z reszta boniu, mowisz że masz kase na hopy. Są to jedne z lepszych piast dostepnych na rynku, czego jeszcze oczekujesz?
Po prostu zastanawiam się czy są mi potrzebne tak dobre piasty jak Hope Pro II czy wystarczą Novateki. Za Notaveki zapłacił bym 340 zł a za Hope Pro II jeszcze raz tyle i dlatego się zastanawiam.
Proszę o wyrozumiałość, jestem jeszcze dość świeży w temacie, zresztą to chyba widać.
Pakowanie do przodu piasty do jak mówicie ostrego dh z 9mm to jest lekka paranoja i jeszcze hope pro 2 na 9mm za ponad 200zł. Potem zaraz okaże się że przód nie jest dość sztywny i będzie wymiana amorka na 20mm i co potem z tym kołem To samo na tyle BoniuBOSS chcesz pakować piastę do dh która zbytnio też nie wchodzi pod tą ramę. Może napisz lepiej co masz za rame i amorka (może się opyla jeśli masz np. starego jr. na 9mm), czy to wogle opłaca sie pakować takie koła.
BoniuBOSS jak nie bedziesz zmieniac ramy w najblizszym czasie to warto(bo rama na 9mm oski to raczej nie jest rama do "ostrego dh") ale jak jednak masz zamiar za rok zmieniac rame to ja bym kupil tansze.
Ja śmigam na rowerze Merida AM 400 D. Z przodu mam Tora 318 U-Turn. Ramy nie zamierzam zmieniać w najbliższym czasie. Z tyłu mam 135x10 a z przodu 100x9. Co o tym myślicie czy warto czy nie?