Steven Murray - PB VOD - Stay Strong
Steven Murray - PB VOD - Stay Strong
Hej,
Dzisiejszy VOD na Pinkbiku:
http://www.pinkbike.com/video/27696/
Przypomnę, że w zeszłym roku podczas zawodów Steven Murray podczas wykonywania podwójengo back flipa skręcił kark. Żyje, ale jest sparaliżowany.
Video skłania do refleksji .. tyle ode mnie ...
Dzisiejszy VOD na Pinkbiku:
http://www.pinkbike.com/video/27696/
Przypomnę, że w zeszłym roku podczas zawodów Steven Murray podczas wykonywania podwójengo back flipa skręcił kark. Żyje, ale jest sparaliżowany.
Video skłania do refleksji .. tyle ode mnie ...
-
- Kontakt:
oj swieta prawda ...motomysz pisze:Video skłania do refleksji .. tyle ode mnie ...
VOD jak najbardziej zasluzony i sama nuta tez bardzo mi sie podoba...
pomyslec ze jedna pomylka, jeden wypadek, jeden błąd i zycie potrafi sie tak zmienic ...
aaa... i z tego co mi wiadomo (byc moze sie myle) to chyba nie ma nigdzie pelnego video z tego wypadku, w sumie to chyba nawet dobrze...
www.pinkbike.com/photo/2479386/
www.pinkbike.com/photo/3595701/
Racja w necie nie ma filmiku bez cenzury. Co do tego video to jest spoko jak juz wczesniej mówiliscie zmusza do refleksji i jest wzruszający. Wiele osób myśli ze skakanie na rowerach (mówie o wszystkich odmianach tego sportu) to zwykła zabawa uważam że sie bardzo mylą poniewaz każdy kto uprawia ten sport na poważnie bardzo poświęca swoje zdrowie. Jak każdy chyba zauważył poziom w ostatnich latach bardzo poszedł w góre a to zasługa zawodników...
Qbus4x Co prawda to prawda, chyba nie ma bikera, który by dłużej jeździł i nie przepłacił tego zdrowiem. Ze mnie biker amator a mam (za sprawą bika) nawykowe zwichnięcie barku, połamaną kostkę która boli każdego ranka, i częsty ból w nadgarstkach. Ale czego nie robi się w imię miłości ....
Polecam wywiad ze Szwedem na HCFR, też daje do myślenia, ale pozytywnie !
Polecam wywiad ze Szwedem na HCFR, też daje do myślenia, ale pozytywnie !
-
- Kontakt:
KaczorAC1 http://www.isound.com/tj_lavin tu masz download w takiej malej tabelce.
sam sie troche tego naszukalem ale warto ...
btw. co do filmu zdania sa pewnie podzielone, ale tak jak powiedzial motomysz z ktorym sie zgodze... prawidlowo ze nie ma nigdzie pokazanego pelnego lotu z tego wypadku... po co komu to ogladac?
sam sie troche tego naszukalem ale warto ...
btw. co do filmu zdania sa pewnie podzielone, ale tak jak powiedzial motomysz z ktorym sie zgodze... prawidlowo ze nie ma nigdzie pokazanego pelnego lotu z tego wypadku... po co komu to ogladac?
www.pinkbike.com/photo/2479386/
Dla bmx'owego światka dirtjumpingu wypadek Murraya jest wielką stratą. Nie wiem jak wy, ale dla mnie to on pchał ten cały cyrk do przodu.
Był swego czasu na extreme film o wypadku z wywiadem z Murray. Wielki plus dla tego człowieka - że się nie załamał. Ale czy mogło być inaczej? Kto oglądał go na zawodach to znał jego optymistyczne podejście do życia.
A co do filmiku z pb - to nie wiedziałem, że TJ Lavin bawi się w produkcję muzyki...
Był swego czasu na extreme film o wypadku z wywiadem z Murray. Wielki plus dla tego człowieka - że się nie załamał. Ale czy mogło być inaczej? Kto oglądał go na zawodach to znał jego optymistyczne podejście do życia.
A co do filmiku z pb - to nie wiedziałem, że TJ Lavin bawi się w produkcję muzyki...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jest takie powiedzenie, ktore pasowalo by do tego..."to jest taka dobra zabawa...dopuki ktos nie straci oka", nasz sport jest super, ale trzeba wiedziec gdzie jest granica, kalectwo to powazna sprawa i nikt mi nie wmuwi ze ten sport jest wart tego...szkoda mi go starsznie, chwyta za serce wywiad z nim...
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
-
- Kontakt: