Jaką ramę AMSTAFF czy DRAGSTAR
-
- Kontakt:
Jaką ramę AMSTAFF czy DRAGSTAR
Ludzie pomocy jaką ramę mam brać czy amstaffa czy dragstar
jaki tez rozmiar czy 14" czy 16"
jaki tez rozmiar czy 14" czy 16"
tak wiec, niech moja odpowiedz bedzie pierwsza na temat :/
ze wszystkich ram do ok 800-1000zl za najlepsza uwazam rame dragstar. jest ona na prawde porzadnie wykonana, wchodzi do neij duza opona z tylu (w nowej serii) ma dobra geometreie. gdyby ta rama kosztowala 1000zl to wszyscy bo o niej marzyli. moim zdaniem dc amstaf, nie dosc, ze jest drozszy, to jeszcze wyglada bardziej jak rama do xc. na dragstarze jezdzi pol polski i te ramy maja na prawde bardzo dobra opinie.
inna sprawa, ze kwestia dragstara jhest znienawidzonym przez wszystkich watkiem na roznych forach rowerowych. wszystcu juz zyzgaja tym tematem po prostu, choc mi osobiscie on nie przeszkadza.
ze wszystkich ram do ok 800-1000zl za najlepsza uwazam rame dragstar. jest ona na prawde porzadnie wykonana, wchodzi do neij duza opona z tylu (w nowej serii) ma dobra geometreie. gdyby ta rama kosztowala 1000zl to wszyscy bo o niej marzyli. moim zdaniem dc amstaf, nie dosc, ze jest drozszy, to jeszcze wyglada bardziej jak rama do xc. na dragstarze jezdzi pol polski i te ramy maja na prawde bardzo dobra opinie.
inna sprawa, ze kwestia dragstara jhest znienawidzonym przez wszystkich watkiem na roznych forach rowerowych. wszystcu juz zyzgaja tym tematem po prostu, choc mi osobiscie on nie przeszkadza.
bierz DRAGA!! Tani, Solidny i do tego jeszcze cieszy... :)) mialem draga i mam o nim bardzo dobre zdanie :) a o DC nic nie powiem jak dla mnie to szkoda by mi bylo wyjebać tyle kasy na to wiedząc ze są ramy tańsze i czasami nawet lepsze :)) np dragstar
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=270882
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=270882
ja ci polece radona dirt jump.Zajebista rama za 540zł wyjebana i dobrze wykonana www.radon.of.pl
aaaaa i nie polecam zakupu ramy itp netbike www.netbike.pl www.dobrerowery.prv.pl sprzedawcy to oszuści niedość ze po wpłacie zaliczki zmienili ton rozmów to zwałowali mnie na hak przerzutki mówiąc ze go przysłali, nazwali mnie oszustem i jeszcze po zaliczemiu pocztowym okazało sie ze sterów gratis tez nie bedzie
:| Shit!!!!!!!!!!! nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście ramka ok :)
:| Shit!!!!!!!!!!! nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście ramka ok :)