Siemanko wszystkim wlasnie zaczynam swoja przygode z rowerkiem ale nie nie znam na razie żadnych fajnych miejsc.Jak byscie mogli podajcie kilka propozycji fajnych miejscówek w łagiewnikach z jakimś objasnieniem jak tam dojechac:DZ góry dzięki pozdrowionka:D:D:D:D
Jak łagiewniki to uskok, jagody( byłem dzisiaj, fajnie się śmiga) i jeszcze rogi. Co do dojazdu to musisz pogadac z miejscowymi. Można tez dobrze pojezdzic na Rudzkiej Górze(pld lodz).
Pozdro
zorganizuj moze jakas ustawke na dhzone zeby zebrac pare osob ja tez wpadne jestem z okolic łodzi i chetnie oblukał bym sobie łagiewniki bo jeszcze nie byłem xD a na rudzkiej jest kozzacko to polecam 100 %
wiec tak jak mowilem podaj date czas i miejsce zebrania i troszke ziomkow sie nazbiera :P
pozdrower
O kurcze dużo chętnych widzę:DTo spoko co do ustawki jestem jak najbardziej za tylko na razie nie mam kół muszę czekac do poniedziałku więc skombinujmy coś na przyszły tydzień tak wtorek, środa:D:D:DMiejsce i czas jeszcze dogadamy:D
Kurde, ja nie moge w przyszłym tygodniu bo nad morze w niedziele wyjezdzam;/ Ale jak ktoś chce to dzisiaj z ziomkami będę na uskoku to wpadajcie jak ktos ma blisko
Kurde też bym się wybrał na uskok jeszcze tam nie byłem ale kół nie mam cały czas:(:(Uskok to jest tam gdzieś przy szpitalu w łagiewnikach??Jak tak to jak tam dojechac z ul.Okólnej??:D:DI jeszcze pytanie do miejscowych gdzie jest jakaś góra Śmierci??:D:D
Oziks że dojechac na uskok to musisz cały czas jumac wycieczkową jak zobaczysz pomarańczowy szpital to szybko skręcaj w prawo później w lewo i zaraz po skręcie w piierwszą drużkę w prawo i juz A ta góra śmierci to nic specjalnego, moge się założyć że te dwie osoby które się tam zabiły to pewnie dzieciaki które nie miały za grosz rozumu na jakis kozach albo składakach, bo ta chopa nie jest duża.