Jaki amortyzator wybrać? Do 150zł używka.
Jaki amortyzator wybrać? Do 150zł używka.
Witam. Mam okazję kupić pęknięty amortyzator na podkowie, jest pęknięty tak, że gdyby wyjąć półkę to golenie mógłbym rozdzielić od siebie. Amortyzator to SR XCR 120mm. Czy można go jakoś pospawać? Czy lepiej sobie odpuścić???
Aha tam golenie są stalowe czy aluminiowe?
pozdrawiam
Aha tam golenie są stalowe czy aluminiowe?
pozdrawiam
Jestem z lubelskiego. Więc już zdecydowałem że kupuje inny amortyzator tylko nie wiem jaki? Mam do przeznaczenia 100-150max. Co radzilibyscie kupić. Chciałbym właśnie duro 130mm, będę jeździł lekki dual (hopki, dropy) i czasem street.Cubus5 pisze:
Zenon skad jestes? Moj kumpel ma Duro do sprzedania i za 150 by ci z wysylka puscil, musze przyznac ze ten model jest wytrzymaly, bo ponad rok na nim jezdzil i wszystko ok, teraz kupil z1 wiec chce sprzedac:D
Jeśli ktoś ma do sprzedania amortyzator do takich zadań i pieniędzy piszcie!
gg 4374932
-
- Kontakt:
rst
180 zł z przesyłką za rst launch 130mm jest praktycznie nowy ma 2 miesiące mysle ze ci spokojnie wystarczy peace gg 8355525
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8537
Nie róbcie z forum giełdy !! Powinny sie tu ostro osztrzeżenia posypać. Takie sprawy na gg czy PW załatwiajcie.
A wracając do tematu po jakiego grzyba chcesz kupować jakiś szrot nienadający sie do jazdy. Jak już to kup Duro i zainwestuj w ochrone.
Nie róbcie z forum giełdy !! Powinny sie tu ostro osztrzeżenia posypać. Takie sprawy na gg czy PW załatwiajcie.
A wracając do tematu po jakiego grzyba chcesz kupować jakiś szrot nienadający sie do jazdy. Jak już to kup Duro i zainwestuj w ochrone.
A właśnie podczas nauki sprzęt dostaje najwięcej w tyłek. Więc może zastanów sie czy nie warto troche poczekać i kupic coś lepszego.Zenon pisze:Ja się dopiero będę uczył skakać