Lapierre 09
nom wlasnie jak po napisaniu posta wyszedle z domu to skojarzylem foto co athur green wrzucil ze to najnowszy lappiere do dh, i go jakis miesiac temu na pinku ogladalem i miazdzy:) a jakiejs zacmy dostalem i pisalem patrzac na te2ramki co do fr<taki napis> sa co jako 1foty wrzuciles:) ten srebrny do dh na 09 jestt megaszczy!
http://img165.imageshack.us/img165/2029/beztytuuwm8.png
Spaced Jakbyś chciał swoją ramkę opchać to napisz mi co i jak na PM albo emaila (teraz ciepło to nie siedzę tyle na forum)
Albo ja mam jakąś manie albo nastąpiła moda na (dla mnie szpetne) zaokrąglone ramy... lamprcik,dc,kona.... przecież to dla mnie porażkowo wygląda :/ no jedynie nowe DC i się podobają... Bardziej opływowy kształt czy co ?
Albo ja mam jakąś manie albo nastąpiła moda na (dla mnie szpetne) zaokrąglone ramy... lamprcik,dc,kona.... przecież to dla mnie porażkowo wygląda :/ no jedynie nowe DC i się podobają... Bardziej opływowy kształt czy co ?

Be free...
mosbergus raczej o takich rzeczach w środku sezonu myslec nie bedzie. Jesli juz to po sezonie ale to musza najpierw ramki na 09 oglosic zeby mi cos tak szalonego do glowy strzeliło :P
A co do zaokrąglonych - Dolne rury tez ida giete - Spec, Norco.
Mi sie tam wlasnie zaokrąglone nawet podobaja i tylko nowe dc nie :P Wyglada jak francuz ze zlamanym nosem :P No i te spawy...
A co do zaokrąglonych - Dolne rury tez ida giete - Spec, Norco.
Mi sie tam wlasnie zaokrąglone nawet podobaja i tylko nowe dc nie :P Wyglada jak francuz ze zlamanym nosem :P No i te spawy...
Spaced Jesli zostane przy dc ( bo cos mi sunday smigal i wilson po glowie ), a pewno tak bedzie, to Zobaczysz jak się gięcia mogą prezentować, bo pod nowy konfig będe tworzył specjalną grafikę na ramę .... Narazie z wizualizacji najbardziej trywialnych zapowiada sie ciekawie
No i ze zdziwieniem jeszcze doszedlem do wniosku, ze uda sie dojsc moze i do 14.5kg
Co do mody na gięcie ogólnie .. Cóż - mi to tam odpowiada, ale wszystko w ramach rozsądku, bo gdy producenci przesadzaja , to wychodza lekkie szkarady ...
No ale cóż .. to ma jeździć, a nie wyglądać tylko .
No i w kwestii Lapierre-ów ... Cóż - te do fr są bardzo ładne i oplywowe jak już ktoś zauważył... ale ja bym się zaopiekował dh920 raczej, tylko zmieniłbym kolor z polerowanego na coś innego ...Jeśli chodzi conajmniej jak x160 do enduro .... to byloby super
( podalem taki przyklad, bo na dh230 nie siedzialem ) .
Pozdro !

Co do mody na gięcie ogólnie .. Cóż - mi to tam odpowiada, ale wszystko w ramach rozsądku, bo gdy producenci przesadzaja , to wychodza lekkie szkarady ...
No ale cóż .. to ma jeździć, a nie wyglądać tylko .
No i w kwestii Lapierre-ów ... Cóż - te do fr są bardzo ładne i oplywowe jak już ktoś zauważył... ale ja bym się zaopiekował dh920 raczej, tylko zmieniłbym kolor z polerowanego na coś innego ...Jeśli chodzi conajmniej jak x160 do enduro .... to byloby super

Pozdro !
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...