trasa w Warszawie
trasa w Warszawie
wsadzam temat do offtopu bo nie wiem gdzie go wsadzic. jezeli ktos juz o to pytal to trudno. mianowicie od 4 lat jezdzilem dirt i zjazdami sie nie interesowalem, ale przyszedl czas zeby sprobowac i tu. i moje pytanie brzmi, czy w Warszawie lub okolicach jest jakas trasa zjazdowa?? (nie mowie tu o bartyckiej bo tam to na sztywniaku wszystko dawalem.) chce sie zmierzyc z takimi trasami nawet nie musza byc dlugie ale zeby byl zjazd korzenie jakies itd. no jak w dh.
-
- Kontakt:
Na Barti z pod pomnika jest namiastkowa opcja DH- potem kolo 8 w krzaki gonisz (wyjezdzone jest).
w Bielanskim wlasnie, Bocian pokazal mi tez jedna fajna sciezke. No i jeszcze Skarpy za Buffo w ramach relaxu pojezdizc mozna...
Aha- jeszcze na Szczeslach w lesie jest tez mini DH urzadzone, a ostatnio slyszalem zecos dobudowywane i zmieniane bylo...
w Bielanskim wlasnie, Bocian pokazal mi tez jedna fajna sciezke. No i jeszcze Skarpy za Buffo w ramach relaxu pojezdizc mozna...
Aha- jeszcze na Szczeslach w lesie jest tez mini DH urzadzone, a ostatnio slyszalem zecos dobudowywane i zmieniane bylo...
Weekendowy zjazdowiec (?)