A co do Bialego to dziwne bo dalej sporo rowerow jest biala na 08 i ma byc na 09. Zreszta to nie jest blad, do ktoregos sie ktos przyznaje tylko co pare lat sa modne inne kolory. Ja tam nie uwazam, ze moj bialy rower jest wiesniacki

A co do klasycznego wygladu - Santa ma klasyczny wyglad? Norco tez jest jednym z najwiekszych producentow. Moze spec czy giant wyglada klasycznie? Zadna z czolowych firm nie oferuje klasycznego wygladu.
A co do wygladu to na wygladzie sie nie jezdzi. Fajnie jak rama dobrze wyglada ale chyba mi nie powiesz, ze jak rama ladnie wyglada ale jest gówniana w pracy to bys ja wzial (np jakis ladnie zrobiony full krossa ale o tych samych parametrach co sign FR). Ludzie w FR czy enduro tez sie nie scigaja, a jakos do jakosci produktu przykladaja uwage

Fujibiker panietasz rower Darrena z Roam? Rozowo - niebieski SX trail? Moim zdaniem calkiem dobrze wygladal :P
BTW. Dziwne, ze nikt nie zwrocil uwagi, ze wszystkie prezentowane na 09 norco maja customowo malowane czesci. Jesli tak bedzie na prawde to bedzie to niemaly przelom (bo teraz nawet jak jest oem amor to zwyczajnie 1 kolor dla oem jest a jeden dla sklepowych i tyle a tu jest wszystko pomalowane by pasowalo)