Amor - POMOZCIE DZIEWCZYNIE Please pilne

ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

FANKAa co ty sie tak boisz tego dobijania, ja ostatnio zamykalem skok w mojej zawiesze na Wierchomli po kilka razy na zjazd (travis - 203mm / IH kumicho 203mm)
i jakos specjalnie to sie tym nie przejmowalem, co prawda moge sobie regulacjami zwiekszyc kompresje i nie bedzie dobijac, ale tyle co sie zamykalo to nie byly jakies strzaly tylko tak delikatnie sie domykalo, pozostaje mi tylko powiedzieć to co poprzednicy zebys uwierzyla: doskladaj kasy i kup chociazby nixon-a, ktory jest poważnym amorkiem i na pewno Ci wystarczy.

pozdrower
Pavqn
Kontakt:

Post autor: Pavqn »

Wiesz, to też zależy ile masz pieniędzy na ten amortyzator, bo co innego kupisz za 300 a co innego za 600 zł. Tak do 300 to możesz spokojnie kupić duro, już nie jeden próbowałgo zakatować i mu sie nie udało, a tobie będzie jeszcze trudniej, ponieważ ważysz pewnie znacznie mniej niż przeciętny facet-rowerzysta ;) Jeśli masz troche więćej pieniędzy to polece ci Suntoura Epicona. Pracuje o niebo lepiej niż duro, znacznie lepszy system tłumienia, no i naprawde ma 140mm skoku, a nie jak w duro 110 w jedną i 20 w drugą strone. Sprzęt jest nieco delikatniejszy, ale na własnym przykładzie widzę, że się trzyma nieźle ;)
freed
Kontakt:

Post autor: freed »

Jak dla mnie ona dużo gada ,a kupiła już 20 amorów.
Ride 4 Fun ! Biatch !
ODPOWIEDZ