Moderator też człowiek?

Stopek2
Kontakt:

Moderator też człowiek?

Post autor: Stopek2 »

Nie podoba mi się zachowanie niektórych moderatorów :( przeklinanie i używanie wulgaryzmów jest zabronione dla wszystkich, a moderatorzy (nie którzy) na forach klną i ostrzeżeń nie dostają :shock:
O zgrozo i gdzie tu sprawiedliwość.

Obawiam się, że ten temat zostanie zablokowany przez ,,winnego" ale jak usuną to napisze następny taki sam :D
nikom
administrator
Kontakt:

Post autor: nikom »

a o kogo chodzi?
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

maso nie twórzmy teori spiskowych. Ciekaw jestem o kogo chodzi. Biorac pod uwage duza aktywnosc podejzewam siebie bo pewnie czasem mi sie wymyka ale niech chlopak mówi bo jak kogos to uraza to sie moge pilnowac.
Noldorek
Kontakt:

Post autor: Noldorek »

Ja tam płakać nie będę :) choć widać ze Spaced czasami się grzeje ale odpowiedzią na temat jest TAK...oni tez są ludźmi...choć czasami się zastanawiam czy niektórzy są podłączeni dożylnie kabelkami do neta...choć w owych czasach mogą być już podłączeni bezprzewodowo :) a niech se czasem przeklną :D
emhyr
Kontakt:

Post autor: emhyr »

nom ja tez mialem kiedys nieprzyjemna sutuacje z jednym z bylych modow, po tym jak upomnialem go ze forum to nie gielda (uzylem jednego wulgaryzmu "kurwa") dostalem warna hehe ale dzieki bogu nikodem jest laskawy i mi przyznal jednak racje

eot
mozartt
Kontakt:

Post autor: mozartt »

No i co z tego, ze wulgaryznów uzywają? Czasami trzeba, bo do niektórych nie dochodzi po normalnemu. A poza tym dobrze się czyta taki text od serca :mrgreen:
Steel2
Kontakt:

Post autor: Steel2 »

Nie trzeba wulgaryzmów wcale. Człowiek inteligentny radzi sobie bez tego. Za to przydało by się skuteczne egzekwowanie poprawnej polszczyzny od wszystkich ( nie mówię o drobnych błędach, ale ewidentnie o robionych celowo. Dysleksja w czasach FF nie jest wyjaśnieniem ). Proponuję podniesienie poziomu forum poprzez "odstrzał" pytań głupich i nie napisanych po polsku ( np w formie odpowiedzi sugerującej napisanie poprawnie pytania i zamknięcie tematu. A po pojawieniu się poprawnie pytania usunięciu zamkniętego lub po upływie 24 h od zamknięcia )
[url=http://www.weeze.pl/][color=#ff0033][b]weeze.pl[/b][/color][/url]
Stopek2
Kontakt:

Post autor: Stopek2 »

Spaced pisze:jak kogos to uraza to sie moge pilnowac.
No, i o to mi chodziło :D
Lepiej się czyta post w którym nie ma przekleństw. Rozumiem, że wyrwać się może ale wszyscy powinni się pilnować:D
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

masoAż rzygać sie chce i przeklną jak ktoś walnie taki błąd jak ty "Rozumiem, że wyrwać się morze ale wszyscy powinni się pilnować:D :shock: :shock: :shock:
mosbergus
Kontakt:

Post autor: mosbergus »

Słowa powszechnie używane za wulgarne podkreślają stanowczość wypowiedzi oraz nadają jej głębszy sens, niekiedy komiczny, ironiczny 8)

maso Tak bardzo Ci to przeszkadza ? Poszukaj tematu który ja zakładałem chyba w offtopiku "poziom na forum" może tam znajdziesz odpowiedź na swoje problemy ? Może chcesz o tym porozmawiać ? Napisz na PM to dam Ci swój nr telefonu ;)

Ludzie nie dajmy się zwariować... :?

Właśnie, popieram przedmówcę, przeklinać nie wolno a robić błędy to już można ?
Moim zdaniem warny powinny być przyznawane kiedy słowo obraźliwe jest skierowane do kogoś, a nie bo się komuś wyśliźnie OD CZASU DO CZASU bo po moim poście wypowiedzi będą wyglądać "weźcie mi k**** doradźcie j****** bo mi k**** od*****" ble ble ble ...
Be free...
Spaced
moderator
Kontakt:

Panowie nie ma o czym gadac. Chodzilo o mnie bo jak nie mam jazdy to sie sfrustrowany robie :P

Noldorek a co do siedzenia na forum to rano i wieczorem sie wejdzie i tyle. Po prostu net jest juz wszedzie i mozna go na wyjazd ze soba zabrac :P
ArthurGreen
Kontakt:

Post autor: ArthurGreen »

Ja tam nie przeklinam, a człowiekiem jestem na 100% :!:

Więc odpowiedź brzmi - tak, moderator też człowiek.. Ale po postach Norberta można szybko i łatwo "obczaić" kiedy ma gorszy humor.. Właśnie wtedy używa tych wulgaryzmów, ale znamy się i zapewniam, że ów moderator również zaliczany jest to gatunku Homo Sapiens :mrgreen:
http://BiotopRacing.com Problemy z hasłem? pisz - arthurgreen@wp.pl 

http://bicyklon.pl - mój ulubiony sklep! - dystrybutor http://oneindustries.com/bike
mosbergus
Kontakt:

ArthurGreen Ja jednak wole mowic o sobie homo-sapiens sapiens ;) glupi topik w sumie. Sorka ya moje dyiwne pisanie ale jestem w niemcyech a oni maja klawiatury porabane ;)
Be free...
Spaced
moderator
Kontakt:

Artur no co ty - sam wiesz, ze ja futrem porosniety jestem i mieszkam w jaskini ;) Wielka stopa jest nieuchwytna wlasnie dlatego, ze jezdzi dh - to i zdjecia sa rozmazane :P
Monx
Kontakt:

Post autor: Monx »

Ok naciśnij alt z shiftem chyba się przełącz y i z. :D
Btw nie no jak się wszyscy skarżą to i ja się poskarżę że Spaced stwierdził, że ma jajka stabilniejsze niż Monster w DH. :D To mnie w sumie rozśmieszyło. :D

A taka dziwna tendencja, gdzie na forum nie jestem to teraz na przełomie lipca/sierpnia masa buntów przeciwko adminom/modom. Sam jeden bunt jako admin zdławiłem banami. :D No co, każdy jest człowiekiem. I ja i mod. :D
madmaxorr
Kontakt:

Post autor: madmaxorr »

maso Bana dla tego pana!!!!!:mrgreen:
mosbergus
Kontakt:

Tak jak napisalem wczesniej teraz podam przyklad

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic. ... 889#659889

Z tym ze uzylem nie zbyt mocnych slow...
Be free...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

a przeklinanie zabronione ?

szczerze ciesze sie ze na tym forum mozna bluzgac , oczywiscie sa pewne granice , ale coz czasem czuje taka potrzebe wypowiedzic , a na innych tego brakuje , tu jest ze tak powiem wolnosc slowa ;]
www.mm-foto.pl
ddex
Kontakt:

Post autor: ddex »

patologia, z takimi problemami wszyscy powinnismy sie udac do terapeuty /// Chyba wam się dawno w rowerze nic nie zje.... ojojoj przpraszam nie zepsuło/ Wybaczcie ironie ale na prawde, nie uwazam zeby bylo to jakies mega wulgarne forum, a moderator tez czlowiek i moze czasem łaciną przemówic, nawet tą z pod trzepaka
pozdro ...
ODPOWIEDZ