Lans a lot
Lans a lot
Tak to ja Lans a lot - rycerz okrągłego stołu!
Ale nie mówcie nikomu!
Wogóle to beke mam. Cztery dni do poprawki maturooralnej z polaka a ja dopiero co kaca lecze. Za godzine zaczynam sie uczyć : DD
Musiałem sie wypłakać. Sora.
Ale nie mówcie nikomu!
Wogóle to beke mam. Cztery dni do poprawki maturooralnej z polaka a ja dopiero co kaca lecze. Za godzine zaczynam sie uczyć : DD
Musiałem sie wypłakać. Sora.
-
- Kontakt:
Przy piwku z kumplami o kochanowskim i tangu mógłbym nawijać do rana, a jak usiade przed ta całą komisją starych niedowartościowanych bab to zaczynam sie jakać i ni wafla nie potrafie z siebie słowa wydusić. Przez polski kiblowałem, wyebali mnie ze szkoły, dwa lata zaliczałem w sorbonie program czwartej klasy a drugi rok babram sie z ustną maturka z polaka (nie wiem jakim cudem zdałem pisemną) Matme zdałem na piątkach, to samo z angolem. Tylko ten fakany polski. Może żeczywiście jakaś terapia by sie przydała..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Shaman tak sie skłąda że przeczytałem b.dużo hujowwych na mase postów Twojego autorstwa,no i wiele razy oglądałem ten Twoj ten zajebissty za każdym razem podpis...to Ty sie schowaj i sie odizoluj...bo nie wnosisz nic dobrego...Opinie o Tobie wyrobiłem sobie czytając Twoje posty,żeby nie było że Cie nie znam a Cie jeżdże,bo wiesz nic do Ciebie nie mam ale jak czytam te brenie które wypisujesz to staaary....<haft>
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lans a locie,zreszta nei wiem jak to można nie zdać....mi nauczycielki wszystko powiedziały co mam mówić jak dyro wyszedł na 30sekund...ja to ubrałem w słowa i pierdzieliłem z jakieś 18 minut....a takie rzeczy dostawiałem że dyro sie brechtał i nauczycielki bo zacząłem coś ściemniać, hehe,nawet sie śmaiała moja kumpela z klasy która w tym czasie sie przygotowywała do odpowiedzi jak ja odpowiadałem...i wtedy padł pamiętny text z moich ust:"Jacek Soplica był swoistą<lol>maszyną do zabijania w rękach Stolnika Horeszki"...po tym tekście to sie wszyscy egzaminatorzy śmaili i ja sam...
A mój brejdak dowalił na maturze z polaka jeszcze lepiej....bo sie go pytali co Boryna z "Chłopów" robił przed śmiercią(dla niewtajemniczonych powiem że rozsypywał ZIEMIE po polu(tak jak by siał ziemie:) ) i to był czegośtam symbol...)A brejdak dowalił że ziarno...A egzaminatorzy"MArcin....dlaczego Ty mówisz że ziarno??" a brejdak "Bo nie wiem czy to było żyto czy przenica...I tak sie śmiali że mu 5 postawili<lol>
Moja rada :potraktuj to z jajem...matura to fajna nabita którą bym przeżył jeszcze raz...oczywiście znowu sie nie ucząc....bo do maturki naprawde zabrałem sie dopiero ze 3 dni przed ustymi...:)
A mój brejdak dowalił na maturze z polaka jeszcze lepiej....bo sie go pytali co Boryna z "Chłopów" robił przed śmiercią(dla niewtajemniczonych powiem że rozsypywał ZIEMIE po polu(tak jak by siał ziemie:) ) i to był czegośtam symbol...)A brejdak dowalił że ziarno...A egzaminatorzy"MArcin....dlaczego Ty mówisz że ziarno??" a brejdak "Bo nie wiem czy to było żyto czy przenica...I tak sie śmiali że mu 5 postawili<lol>
Moja rada :potraktuj to z jajem...matura to fajna nabita którą bym przeżył jeszcze raz...oczywiście znowu sie nie ucząc....bo do maturki naprawde zabrałem sie dopiero ze 3 dni przed ustymi...:)
http://molmagic.fm.interia.pl/mostki/mostek_b.jpg <sprzedam pare sztuk!
-
- Kontakt: